Cristian Tudor Popescu, serie de ironii la adresa Vioricăi Dăncilă! „Cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/11/2019, 21:48
Cristian Tudor Popescu, serie de ironii la adresa Vioricăi Dăncilă! „Cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa” GALERIE FOTO
Cristian Tudor Popescu a râs de situația în care se află Viorica Dăncilă. Sursa foto - facebook

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat o serie de ironii la adresa Vioricăi Dăncilă! CTP a precizat că fostul șef al Guvernului a adoptat o tactică a Partidului Comunist de a spoi o înfrângere într-o victorie. Mai mult de atât, ziaristul consideră că, în acest moment, Viorica Dăncilă are o mare problemă în partid, pentru că voturile obținute nu sunt ale ei, ci sunt voturile primarilor din teritoriu.

Cristian Tudor Popescu, serie de ironii la adresa Vioricăi Dăncilă!

„Această diferență la care Viorica Dăncilă a pierdut alegerile, a fost transfornată de aceasta într-un triumf, o mare victorie. Este specialitatea Partidului Comunist asta: cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa.

Problema doamnei Dăncilă acum este că acest număr de voturi, treizeci și cât a luat, în continuare nu sunt voturile ei. Ca și în primul tur. Aceste voturi nu le-a câștigat doamna Dăncilă luându-le de la USR, PMP,  UDMR sau alte partide.

„Cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa”

Majoritar sunt voturi mai multe în zonele în care a avut și în primul tur voturi multe. Pentru că au pus osul mai tare primarii. Astea sunt voturile primarilor. Nu sunt ale ei. Și PSD-ul știe asta.

Deci doamna Dăncilă nu este deloc fericită și sigură pe pozițiile ei, pentru că atunci când vor avea întâlnirea lor acolo or să-i zocă: ‘Ce voturi ai adus Viorico?’. Restul știm noi cum le-am făcut, dar tu ce ai adus”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×