Reacția fabuloasă a lui Jador după ce a văzut videoclipul lui Viorel Stegaru pe Youtube: „Înnebunesc” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 17:45
Reacția fabuloasă a lui Jador după ce a văzut videoclipul lui Viorel Stegaru pe Youtube: „Înnebunesc” – Video
Jador, reacție fabuloasă vizavi de preferințele bizare ale românilor. Sursa foto: capturi Youtube/ Instagram

Cântărețul Jador este șocat după ce a văzut care sunt preferințele muzicale ale românilor. Interpretul hit-ului „Dau moda” a comentat noua melodie lansată de Maria Constantin, în colaborare cu Viorel Stegaru, soțul Vulpiței de la Antena 1.

Lui Jador nu-i vine să creadă că românii sunt fascinați de melodia lui Viorel Stegaru

Manelistului din Bacău nu-i vine să creadă că piesa lui Viorel, zis și Vulpoiul, cel care apare zi de zi cu soția lui la Acces direct a ajuns să întreacă adevărați artiști precum Delia Matache pe Youtube.

Faptul că Viorel a ajuns pe locul 2 în trending l-a făcut pe fostul concurent de la Puterea dragostei să reacționeze pe Instastory.

„Deci Viorel îi pe locul doi. A luat-o pe Delia, mai are puțin și ajunge pe primul loc. Dacă Viorel ajunge pe locul 1… Băi, băi, înnebunesc!”, a spus Jador pe Instagram.

Youtube-ul, dat peste cap de Cocoș de la Călărași și soții din Blegești

„Băi, dă-o naibii! Viorel a întrecut-o pe Delia. Voi vă dați seama? Voi vă dați seama? Doamne…”, s-a mirat Jador vizibil șocat de preferințele pe care le au românii.

Viorel Stegaru nu este singura revelație a acestor zile pe Youtube. Nu departe de ieri, un alt artist s-a remarcat în trending-ul de pe Youtube reușind să ajungă direct pe locul întâi. Este vorba despre Cocoș de la Călărași, care, la fel ca Viorel de la Blegești, a eclipsat-o ore bune pe Delia Matache.

Fanii Vulpiței și a lui Viorel cred că Jador este invidios pe succesul celor doi. Manelistul s-a duelat cu Veronica Stegaru când a lansat piesa cu Lino Golden, însă a reușit să strângă mai multe vizualizări pe Youtube decât aceasta.

Melodia „Dau moda” interpretată de artist are deja peste 30 de milioane de vizualizări pe rețeaua video de socializare. Artistul pregătește o surpriză fanilor, căci recent a dezvăluit că va scoate ceva împreună cu Culiță Sterp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×