Cine este Cocoș de la Călărași, manelistul care a detronat-o pe Delia pe Youtube – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/04/2020, 12:24
Cine este Cocoș de la Călărași, manelistul care a detronat-o pe Delia pe Youtube – Video
Am aflat cine este Cocoș de la Călărași, artistul care a detronat-o pe Delia. Sursa foto: captură Youtube

Multă lume se întreabă în ultimele ore cine este Cocoș de la Călărași, manelistul care a ajuns pe primul loc în trending, pe Youtube, reușind să o surclaseze pe Delia Matache.

Cine este Cocoș de la Călărași, artistul care i-a suflat tronul Deliei Matache

Artistul a strâns peste 6 milioane de vizualizări și este, în acest moment, numărul unu pe Youtube România, cu melodia „Hai să spargem gheața”.

A reușit să se poziționeze în vârf eclipsându-i chiar și pe Maria Constantin și Viorel Stegaru, a căror colaborare a fost promovată intens zilele acestea.

Cocoș a fost operat la cap în 2018 în urma unui accident rutier grav

Cocoș de la Călărași nu este la primul videoclip lansat pe Youtube. Manelistul mai are cel puțin 10 piese, însă toate sunt lansate cu ani în urmă.

Revenirea lui în 2020 în muzică pare că-i priește, din moment ce are 6 milioane de vizualizări deja, piesa fiind lansată recent, pe 30 martie.

Despre cântăreț s-a scris în presă în anul 2018, când a trecut printr-un eveniment nefericit.

Bărbatul fusese victima unui accident rutier, potrivit celor de la spynews.ro. Mai exact, acum doi ani, cel care a intrat direct pe primul loc în trending pe Youtube fusese lovit de un TIR.

În urma acelui accident a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la cap, recuperarea durând destul de mult. Cocoș și-a revenit, iar acum face ce îi place cel mai mult: cântă și are parte de un succes nesperat!

Pe locul doi, imediat după piesa lui, se află Delia Matache cu „Cum era”, melodie lansată tot pe 30 martie, care a strâns puțin peste 2 milioane de vizualizări până pe 9 aprilie.

Locul trei este ocupat de Dani Mocanu cu piesa „Fără număr”, iar pe patru este celebrul soț al Vulpiței, a cărui melodie realizată cu Maria Constantin a fost lansată ieri.

Viorel și Maria Constantin au reușit să adune în nici 24 de ore peste 850.000 de vizualizări pe Youtube, piesa lor având toate șansele să ajungă pe prima poziție.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×