Maria Constantin, despre melodia înregistrată cu Viorel Stegaru, soțul Vulpiței: „A fost o mare provocare pentru mine” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 17:18
Maria Constantin, despre melodia înregistrată cu Viorel Stegaru, soțul Vulpiței: „A fost o mare provocare pentru mine” – Video
Maria Constantin a înregistrat o melodie cu soțul Vulpiței. Sursa foto: Instagram/ captură Antena 1

Maria Constantin a rupt tăcerea după ce a fost atacată în mediul online că promovează nonvalorile României. Artista a înregistrat o melodie cu Viorel Stegaru, soțul Vulpiței, cu care are de gând să depășească succesul înregistrat de Veronica cu Axinte.

Maria Constantin îi apără pe soții Stegaru

Maria a mărturisit la „Acces direct” că a primit mai multe critici decât aprecieri și le-a transmis fanilor să nu mai fie atât de răutăcioși, ci să privească viața cu mai mult amuzament, așa cum o face și ea.

Maria a vrut să le ofere o mână de ajutor celor doi, care au devenit cunoscuți datorită emisiunii de la Antena 1 în urma unui scandal în care Vulpița spunea că a fost victima unui viol, după care recunoscuse că a mințit.

„Viorel s-a descurcat bine”

„Sunt foarte mulți oameni care au nevoie de o mână de ajutor. Toți îi critică, dar se uită la ei”, a declarat Maria Constantin.

„A fost o mare provocare pentru mine. E un om care nu a avut de-a face cu asta, dar el s-a descurcat, zic eu, bine”, a mai spus cântăreața din Oltenia.

„Cred că Viorel va fi peste Veronica. Este o melodie bună, videoclipul este unul bun. Cele două personaje vor fi urmărite.  Omul mai trebuie să mai și râdă”, a continuat fosta nevastă a lui Marcel Toader.

Melodia „Hai la București, Vulpița” scoasă de Axinte împreună cu Veronica Stegaru are la această dată aproape 7 milioane de vizualizări.

Veronica s-a bătut la baionetă la un moment dat cu Jador, care în aceeași perioadă lansase piesa „Dau moda”. Nu a reușit să-l detroneze, însă vedeta Antenei 1 promite să nu se oprească la o singură melodie și este hotărâtă să facă o carieră în muzică, deși nu are deloc talent la asta.

Rămâne de văzut dacă și melodia lui Viorel va deveni virală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×