RCS&RDS, vești bune pentru cei care pleacă în vacanță! Reducerea venită înainte de Crăciun

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 11:32
RCS&RDS, vești bune pentru cei care pleacă în vacanță! Reducerea venită înainte de Crăciun
Veste bună pentru abonații DIGI care pleacă de Crăciun în străinătate. Sursa foto; Facebook.com

Compania de telecomunicații RCS&RDS a venit cu surprize inedite pentru clienți cu doar câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă. Românii care își vor petrece sărbătorile în străinătate vor  avea reduceri la prețurile în roaming.

Reduceri generoase la prețurile în roaming pentru clienții RCS&RDS

Toți abonații Digi au primit o veste excelentă în prag de sărbători, în special românii care călătoresc în străinătate în această perioadă. Compania RCS-RDS anunță că prețurile la apelurile și datele mobile efectuate în roaming vor fi mai mici.

Reducerile vor intra în vigoare cu puțin timp înainte de Crăciun. Prin urmare, începând cu data de 20 decembrie 2019, românii care părăsesc teritoriul României vor beneficia de tarife avantajoase în roaming, mult mai bune decât cele aprobate de ANCOM.

Care sunt tarifele pe care le implementează rețeaua DIGI

Reprezentanții DIGI au anunțat pe contul de Facebook care vor fi tarifele în țările membre UE, dar și în țările exotice. Așadar, tariful pentru date în spațiul UE și Spațiul Economic European (SEE) se va reduce de la 0,0026 EUR*/MB la 0,0019 EUR/ MB*.

Totodată, RCS-RDS anunță că tariful pentru apelurile de voce va fi mult mai mic decât valorile maxime aprobate de autorittaea de reglementare în domeniul comunicațiilor (ANCOM). Așadar, tariful pentru voce se reduce de la 0,0223 EUR* la 0,019 EUR*/ minut.

O altă veste bună pe care o primesc abonații DIGI ar fi aceea că pentru apelurile și traficul de date efectuate în roaming către numere din SEE se va achita doar suprataxa.

În ceea ce privește țările exotice și țările care nu fac parte din SEE, noile valori pentru abonații DIGI sunt următoarele:

  • Canada (0,0595 EUR*/MB)
  • China (0,0714 EUR*/MB)
  • Egipt (0,045 EUR*/MB)
  • Elveția (0,0125 EUR*/MB)
  • Emiratele Arabe Unite (0,0119 EUR*/MB)
  • Japonia (0,00595 EUR*/MB)
  • Moldova (0,00546 EUR*/MB)
  • SUA (0,007 EUR*/MB)
  • Thailanda (0,0125 EUR*/ MB)
  • Turcia (0,0125 EUR*/MB).

Abonații DIGI pot plăti factura cu un simplu mesaj

DIGI dorește să le facă viața mai ușoară abonaților săi și a implementat un nou serviciu de plată a facturii. Din 17 decembrie nu mai este nevoie să te deplasezi la ghișeu pentru a plăti factura pentru că aceasta se poate achita printr-un simplu mesaj.

Abonații trebuie să aibă acces la aplicația WhatsAapp unde vor primi un mesaj de la DIGI pentru primirea facturii. Clienții DIGI trebuie să răspundă la mesaj cu textul „DA”, iar ulterior înștiințarea va fi activată. Pentru mai multe detalii accesează digiromania.ro.

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×