RCS RDS, oferta de telefoane pentru Crăciun: „Portări fericite”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 19:49
RCS RDS, oferta de telefoane pentru Crăciun: „Portări fericite”
RCS RDS anunță o oferă la mai multe telefoane mobile dacă treci la ei. Sursa foto: digiromânia.ro

RCS RDS a anunțat oferta de telefoane pe care a pregătit-o pentru perioada sărbătorilor de iarnă din acest an. Persoanele care vor să se porteze la Digi Mobil beneficiază de telefoane mobile cu zero lei avans și rate convenabile care pot fi plătite în 12 luni.

RCS RDS vine cu o ofertă la telefoanele mobile înainte de Crăciun

„Portează-ți numărul la noi și ai telefoane începând cu 0 lei avans și 12 rate direct la Digi!”, este anunțul celor de la RCS RDS.

Printre telefoanele care fac parte din oferta Digi se numără Nokia 4.2, Nokia 2.2, Motorola G7 Power, Motorola EG Plus Gri, Samsung A10 Negru, Samsung A20e Negru și Huawei P Smart 2019.

Prețuri pentru toate buzunarele

Rata pentru Nokia 4.2 este de 54 de lei, cea pentru Nokia 2.2 de 37 de lei, pentru Motorola G7 de 58 de lei, pentru Samsung A10 de 62 de lei, iar pentru smartphone-ul de la Huawei tot de 62 de lei.

Promoțiile celor de la Digi mai sunt valabile 6 zile, până pe 16 decembrie, deci clienții mai au puțin timp la dispoziție dacă vor să profite de aceste surprize.

Pentru clienții cu pretenții mai mari și cu dare de mână, există și telefoane ceva mai scumpe. Rata lunară pentru Motorola One Vision este de 159 de lei, iar avansul de 82 de lei.

Pentru Samsung Galaxy A40 avansul este și mai mare, de 140 de lei, dar rata ceva mai mică față de One Vision de la Motorola, de 75 de lei.

În continuare sunt valabile și ofertele de Internet. Pentru Fiberlink 300, abonații trebuie să scoată din buzunare doar 30 de lei, iar pentru Fiberlink 500 și 1000, 35, respectiv 40 de lei.

„RCS & RDS promovează și urmărește să asigure clienților utilizarea în condiții de Securitate atât a serviciilor de acces la internet, cât și a echipamentelor IoT. În cazul în care utilizezi echipamentele necorespunzător, poți deveni țintă sau sursa atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service, blocarea distribuită a serviciului)”, precizează compania lui Zoltan Teszari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×