RCS RDS, surpriză mare pentru toți abonații. Digi ofertă gratuit acest produs în plină pandemie de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/03/2020, 10:07
RCS RDS, surpriză mare pentru toți abonații. Digi ofertă gratuit acest produs în plină pandemie de coronavirus
Digi ofertă gratuit Film Now în plină pandemie de coronavirus. Sursa foto: hdsatelit.ro

Compania RCS-RDS ajută şi ea cum poate pe timp de epidemie, când românii sunt sfătuiţi să stea în casă. Abonaţii companiei vor beneficia gratuit de programul Film Now SD şi HD.

RCS RDS, surpriză mare pentru toți abonații. Aceştia beneficiază gratuit de Film Now

În ideea de a le face mai plăcută şederea în case în timpul epidemiei de coronavirus, compania RCS-RDS oferă românilor gratuit programul de filme Film Now.

Modelul a fost luat din Italia şi Spania, unde operatorii locali au oferit populaţiei acces premium pe site-uri de filme pentru adulţi pentru a sta în case.

Film Now costă 3 lei pe lună

Clienţii RCS RDS au observat încă de la începutul acestei săptămâni că beneficiază de programul de filme Film Now gratuit, în contextul în care acesta era un program pentru care clienţii trebuiau să plătească.

Programul este disponibil în reţeaua Digi pe cablu digital. Cei care vroiau să aibă Film Now plăteau operatorului 3 lei pe lună.

De asemenea, pe 16 martie operatorul Digi a lansat o ofertă specială prin care extraopţiunile HBO şi Maxpack sunt gratuite pentru două luni.

Oferta este valabilă atât pentru abonaţii TV noi, precum şi pentru cei ce deja au contracte încheiate şi care activează una dintre cele două opţiuni. Film Now a apărut în România sub numele de Digi Film în anul 2011 şi are o ofertă bogată de filme.

Pe Film Now sunt disponibile filme din 2018 şi 2019, oferta fiind emisă prin rotaţie. Sunt disponibile producţii precum „Lord of the Rings”, „Man of Steel”, „Cartea Junglei”, „Jack Reacher”, precum şi noul „Glass” al lui M. Night Shyamalan, film care a ajuns pe HBO Go cu doar câteva luni în urmă.

Şi alte companii din ţara noastră au sărit în ajutorul populaţie pe timpul epidemiei de coronavirus. Vodafone oferă românilor plecaţi în străinătate convorbiri gratuite în ţară.

Astfel, românii din Germania, UK, Italia şi Spania vor putea vorbi cu familiile din România, gratuit, timp de două săptămâni.

De asemenea, Freesat a prelungit toate cartelele care expirau în perioada 1 martie şi 30 aprilie 2020, până pe data de 30 mai.

Accesează Film Now DE AICI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×