Lovitură pentru RCS-RDS! Dana Gonț pleacă de la Digi 24, după nouă ani

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 15:38
Lovitură pentru RCS-RDS! Dana Gonț pleacă de la Digi 24, după nouă ani GALERIE FOTO
Dana Gonț pleacă de la Digi 24. Sursa foto - facebook

Lovitură pentru RCS-RDS! O vedetă a postului Digi 24 a ales să plece după 9 ani de zile. Mai exact, realizatoarea emisiunii Bonton își încheie colaborarea cu stația RCS. Între timp, Dana Gonț a și confirmat înformația pentru Paginademedia.ro.

Lovitură pentru RCS-RDS!

„Nu plec aruncând cu pietre în spate, dar în ultima vreme nu m-am mai simțit sprijinită. Cred că mi-am atins toate obiectivele pe care mi le-am propus, dar țin la meserie și la felul în care arată lucrurile.

Totuși, sunt recunoscătoare pentru că plec dintr-un loc care nouă ani a susținut acest produs, unul nu foarte comercial”, a declarat vedeta.

Dana Gonț pleacă de la Digi 24, după nouă ani

Vă readucem aminte că ultimul sezon Bonton s-a încheiat în luna august a anului trecut. Atunci, Dana Gonț spunea că „din informațiile mele nu există intenția ca el să meargă mai departe”.

Emisiunea Bonton era difuzată duminica, de la ora 17:30. „Colaborarea mea cu Digi 24 se încheie astăzi. Ieri a fost ultima zi în redacție. E o decizie grea, dar la care m-am gândit de mai mult timp”, a mai adăugat realizatoarea Bonton.

Dana Gonț spune că are discuții în zona TV, dar pentru moment „nu este ceva sigur”. De asemenea, a mai adăugat că iși dorește o pauză de la televiziune.

Trebuie să știți că realizatoarea a intrat în echipa televiziunii de știri în urmă cu nouă ani, în anul 2011, atunci când stația abia se lansa. De altfel, tot atunci a și demarat proiectul Bonton.

Nu a fost singurul lucru pe care l-a făcut la Digi 24. Dana Gonț s-a mai ocupat și de campanii ale postului precum „România nebunului simț” sau „Cred în România civilizată”.

Înainte de Digi 24 a mai trecut pe la B1 TV (2000 – 2010). A debutat în televiziune la 16 ani, la postul TV Sigma (stație locală din București).

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×