Producătorul general de la Digi 24, Radu Maxim, pleacă la Observatorul Antenei 1

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/11/2019, 16:39
Producătorul general de la Digi 24, Radu Maxim, pleacă la Observatorul Antenei 1
Radu Maxim pleacă de la Digi 24. Sursa foto: Digi 24

Producătorul general de la Digi 24, Radu Maxim, unul dintre cei mai vechi angajați ai postului de știri pleacă la Observatorul Antenei 1. Maxim este la postul lui Zoltan Teszari din anul 2011, iar după 8 ani a decis să plece la un trust concurent.

Radu Maxim pleacă de la Digi 24

În informația apărută pe paginademedia.ro se arată că Maxim a fost numit pe funcția de director general cu doar o lună și jumătate în urmă, înainte ocupând un alt post în cadrul televiziunii de știri. Practic, Maxim se întoarce la matcă. Acesta lucrase în trustul Intact timp de 16 ani, înainte să ajungă la Digi 24. Acesta a fost editor de știri la Antena 1 și Antena 3, iar pentru o perioadă îndelungată a pus pe picioare dezvoltarea uneia dintre cele mai puternice televiziune de la noi, Digi 24.

Maxim lucrase la început ca editor la Digi. Înainte de a ajunge la postul de știri de la care acum demisionează, acesta a lucrat la Romantic FM (între 1995 și 2004), Antena 1 (2004-2005) și Antena 3 (2005-2011). Nu este primul nume greu din organigrama de la Digi 24 care pleacă. Toamna asta s-au făcut multe schimbări la postul de știri. A mai plecat, printre alții, producătorul executiv Bebe Nicola, care a fost înlocuit.

Digi 24, unul din principalele posturi de știri din România

Digi 24 este unul dintre principalele posturi de știri din România. Acesta s-a lansat în anul 2011, iar printre figurile marcante ale jurnalismului care lucrează la acest post se numără Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și colaboratorul Cristian Tudor Popescu. În ultima vreme, Digi a achiziționat jurnaliști de la posturi concurente, cum este cazul lui Robert Kiss, care până nu de mult fusese reporter pe politică la Antena 3.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×