Răzvan Ștefănescu, șoferul cu plăcuțele anti-PSD, nou mesaj pe mașină

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 21:20
Răzvan Ștefănescu, șoferul cu plăcuțele anti-PSD, nou mesaj pe mașină
Răzvan Ștefănescu, șoferul cu cel mai creativ mesaj anti-PSD, a dus imaginația la cote înalte!

Răzvan Ștefănescu este celebrul creator al mesajului care a stârnit o grămadă de reacții, acela anti-PSD. Se pare că acum a decis să surpridă din nou, cu un altul, de data aceeasta special pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.

Bravo, ești tare!”, a fost mesajul unui prieten virtual al șoferului creativ la postarea acestuia. Se pare că bărbatul nu se sfiește deloc să arate în mediul online părerile sincere ale sale, transmise prin plăcuțele de înmatriculare.

Nou mesaj pe plăcuțele de înmatriculare al șoferului creativ!

Bărbatul cunoscut pentru mesajul anti-PSD plasate pe plăcuțele mașinii sale a adus un altul, special făcut cu porecla liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. De asemenea, și de această dată fără cifre, așa cum i s-a reproșat oamenii legii. Pe data de 7 auguts, plăcuțele autovehiculului bărbatului au devenit virale în toată țara, b a chiar susținut și de românii de peste hotare, care erau total de acord cu inscripția.

Mașina cu plăcuțele inventive ale lui Răzvan Ștefănescu
Mașina cu plăcuțele inventive ale lui Răzvan Ștefănescu

Din păcate pentru creativitatea lui Răzvan Ștefănescu, un dosar s-a deschis pe numele lui. Acesta a fost mustrat de oamenii legii pentru că a circulat cu plăcuțele de înmatriculare anti-PSD. Dovezile aduse de Poliția Română n-au fost destule, fapta neexistând într-adevăr, potrivit procurorului care a aprofundat cazul. „Mi s-au cerut documentele, după 3 minute, mi-au spus că numerele nu sunt valabile să că trebuie să scot plăcutele. Am refuzat, ceea ce poliţistul a mers la maşină, a scos numerele de înmatriculare, am filmat când le-a scos. (…) Mi-a adus la cunoştinţă că permisul îmi va fi suspendat.

Nu ştiu ce va urma, nu mi-au adus nicio învinuire. Doar mi-au adus la cunoştinţă că plăcuţele nu sunt valabile. Am fost oprit la 5:50 dimineaţa, pe 1 Decembrie. Trebuia să ajung la mare. Eram cu băieţelul meu de 8 ani. Mi-au spus să merg cu ei la poliţie. (…) Mi-au dat o dovadă, dar fără drept de a conduce, pe timp nelimitat, nu ştiu. Sunt în vacanţă aici. Eu locuiesc în Suedia, am venit să cheltui bani în România.

Plăcuțele speciale pentru liderul PSD, Liviu Dragnea
Plăcuțele speciale pentru liderul PSD, Liviu Dragnea

Maşina e înmatriculată în aprilie. Când am înmatriculat maşina cu M…IE PSD, am consultat DEX-ul şi prima chestie scrie „gură”, „a amăgi”, „a duce cu vorba”, exact ce face PSD. Cu numerele astea am vrut să arăt că aceştia sunt ei. A minţi, de fapt. Asta e în DEX. (…) Vineri m-au oprit în Craiova, aveam dreptul să circul, nu mi-au făcut nimic. Acum, după două zile, nu mai am dreptul”, a spus șoferul despre primele plăcuțe Răzvan Ștefănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×