Răzvan Simion, despre relația cu Lidia Buble: „Eu m-aș certa, dar n-am cu cine”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/10/2019, 08:46
Răzvan Simion, despre relația cu Lidia Buble: „Eu m-aș certa, dar n-am cu cine”
Lidia Buble și Răzvan Simion au vorbit deschis despre relația lor. Sursa foto: dcnews.ro

Dacă până acum și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iată că a venit momentul ca Răzvan Simion și Lidia Buble să le dezvăluie fanilor amănunte mai puțin știute din relația care până nu demult ținea primele pagini ale ziarelor de tip tabloid. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, îndrăgita artistă și prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani au vorbit deschis despre gelozie, dar și despre micile certuri care inevitabil se strecoară chiar și într-unul dintre cele mai solide cupluri ale showbiz-ului românesc.

Răzvan Simion recunoaște că este gelos

Întrebat dacă se lasă uneori cuprins de fiorii geloziei când vine vorba despre persoana iubită, Răzvan a recunoscut că are parte și de astfel de momente, fără a întrece, însă, limita. În plus, acestea nu sunt altceva decât semne că iubirea nu se poate stinge.

Da! Păi cum? E cineva care a zis nu, la faza asta? (n.r. dacă este gelos) Înseamnă că acolo iubirea s-a stins demult”, s-a destăinuit realizatorul matinalului Antenei 1, completat imediat de frumoasa blondină. „Sunt şi eu! Îţi dai seama că sunt! Păi normal că sunt! Dar e doza aia frumoasă de gelozie. Doza aia care ar trebui să existe în fiecare relaţie”, a spus și Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai solide cupluri ale showbiz-ului autohton. Sursa foto: click.ro
Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai solide cupluri ale showbiz-ului autohton. Sursa foto: click.ro

Lidia Buble preferă să-l lase pe Răzvan să se certe singur

Când vine vorba despre neînțelegerile care își fac uneori loc în relația lor, cunoscuta cântăreață recunoaște că evită să riposteze, preferănd să se închidă într-o cameră și să-l lase astfel pe Răzvan să se certe singur. În cele din urmă, reușesc să depășească micile ciondăneli, mai ales că nu pot sta supărați unul pe celălalt prea multă vreme.

Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti!  Dacă stau bine să mă gândesc, cred că de vreo două ori sau trei ori în toată viaţa asta a mea am ripostat! Dar trebuie să mă calci pe coadă rău de tot, adică la modul ăla urât ca să ripostez. În schimb, nu prea… În rest, nu prea! Dacă ai nevoie de adrenalină, dai tare cu maşina. Sari cu paraşuta. Trebuie să te cerţi, să te iei de moaţe? Acum, ciondrăneli din ălea mici mai avem şi noi!”, a dezvăluit Lidia Buble.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×