Antena 1 a luat decizia în privința emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Se întâmplă de săptămâna viitoare

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/07/2019, 13:30
Antena 1 a luat decizia în privința emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Se întâmplă de săptămâna viitoare
Neatza cu Răzvan și Dani intră în vacanță. Sursa foto: ciao.ro

Veste tristă pentru fanii emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalul va intra în vacanță de săptămâna viitoare, iar postul de televiziune va difuza cele mai bune momente din istoria show-ului (Best of).

Neatza cu Răzvan și Dani intră în vacanță

Răzvan Simion și Dani Oțil încheie un sezon fabulos la mare, acolo unde au filmat matinalul de câteva săptămâni. Cei doi prezentatori au creat atmosfera de vacanță pentru cei care și-au băut cafeaua dimineață de dimineață cu ei, însă acum e timpul să intre în concediu după un sezon lung de muncă.

De lunea viitoare, Antena 1 va difuza cele mai bune momente din cel de-al 21-lea sezon al matinalului între orele 08:00 și 12:00, urmând ca din 5 august, Neatza Best Of să înceapă de la ora 09:00. Antena 1 a decis să retransmită cele mai tari faze ale emisiunii având în vedere că show-ul s-a bucurat de cea mai mare audiență printre emisiunile difuzate dimineața.

neatza cu razvan si dani
Neatza cu Răzvan și Dani, cel mai longeviv matinal din România. Sursa foto: revista TV Mania

Matinalul a înregistrat audiențe record

Miercuri, 24 iulie 2019, emisiunea de la Antenă a înregistrat din nou audiențe uriașe. Matinalul a fost urmărit de 460.000 de telespectatori, la nivel național, doborând postul concurent, PRO TV. Minutul de aur al ediției de ieri a fost atins la ora 09:12. Show-ul de ieri de la mare a înregistrat o cotă de piață de 23,8% (adică 23% dintre cei care s-au uitat la televizor ieri au dat pe Antena 1).

Neatza cu Eăzvan și Dani este cel mai longeviv matinal din România. Proiectul a debutat la Antena 1 în anul 2008, în urmă cu 11 ani. Show-ul a lansat mai multe vedete, care la început erau asistentele cele doi prezentatori. Cea mai recentă vedetă care a cunoscut popularitatea datorită emisiunii de dimineață de la Antenă este vecina Flavia Mihășan, care între timp a părăsit producția pentru că a rămas însărcinată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×