Flavia Mihăşan a născut un băieţel! Prima imagine cu bebeluşul asistentei de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 18:20
Flavia Mihăşan a născut un băieţel! Prima imagine cu bebeluşul asistentei de la Neatza cu Răzvan şi Dani
Flavia Mihășan, alături de iubitul său, Marius Moldovan. Sursa foto:Facebook

Flavia Mihășan este în culmea fericirii. Fosta vecină a matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil a născut în urmă cu trei zile un băiețel frumos și sănătos, preferând să păstreze însă informația secretă până astăzi, când le-a dezvăluit celor mai curioși dintre fanii săi și prima imagine cu bebelușul.

Flavia Mihășan a dat naștere primului său copil

După o așteptare de aproximtiv 40 de săptămâni, ce părea că nu se mai termină, cunoscuta vedetă TV și iubitul său, Marius Moldovan, au devenit părinți. Micuțul a văzut pentru prima dată lumina zilei în acest weekend, într-un spital din Capitală. Nașterea a decurs foarte bine, medicii având cea mai mare grijă, atât de băiețel, cât și de Flavia, care nu își mai încape în piele de bucurie.

Anunțul a fost făcut chiar de fericita mămică, printr-un mesaj postat pe o cunoscută rețea de socializare, unde vedeta își ține întotdeauna fanii la curent cu cele mai importante noutăți din viața sa, un astfel de moment special neputând face excepție.

Bebelușul Flaviei Mihășan, alături de iubitul vedeei. Sursa foto:Instagram
Bebelușul Flaviei Mihășan, alături de iubitul vedetei. Sursa foto:Instagram

Ce a scris proaspăta mămică pe Instagram

Dintre toate întâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aș scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️” , este mesajul emoționant scris de Flavia Mihășan pe contul personal de Instagram.

Mai mult decât atât, cu doar câteva zile în urmă, fosta dansatoare și vedetă TV a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Marius Moldovan, cei doi urmând să își unească destinele în cel mai scurt timp. Imaginea postată chiar de frumoasa blondină pe rețelele de socializare nu face altceva decât să confirme clipele fericire de care are parte în această perioadă.

Da”, este mesajul scurt, dar sugestiv al Flaviei, alături de o fotografie care lasă să se vadă superbul inel de logodnă primit din partea viitorului soț și proaspăt tătic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×