Răzvan Rotaru este în doliu! Tatăl deputatului PSD s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 13:41
Răzvan Rotaru este în doliu! Tatăl deputatului PSD s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă
Deputatul PSD, Răzvan Rotaru, și-a pierdut tatăl, după o luptă cu o boală necruțătoare. Sursa foto: stiribotosani.ro

Deputatul Partidului Social Democrat, Răzvan Rotaru, este în doliu, după ce tatăl acestuia s-a stins din viață marți seară, pe patul de spital. În vârstă de 78 de ani, Ilie Rotaru era măcinat de o boală cumplită, fiind internat încă de dinaintea sărbătorilor de iarnă.

A murit tatăl deputatului Răzvan Rotaru. Organizația județeană PSD Botoșani a transmis un mesaj de condoleanțe

La scurt timp după aflarea tristei vești, pe rețelele de sociale au curs o mulțime de mesaje de condoleanțe din partea prietenilor și persoanelor apropiate. La rândul său, reprezentanții organizației județene PSD Botoșani și-au exprimat regretul față de această situație și i-au transmis colegului lor gânduri bune, încercând să-i aline suferința pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său.

În aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a tatălui, Ilie Rotaru, suntem alături de colegul nostru, domnul deputat Răzvan Rotaru.

Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și transmitem sincere condoleanțe întregii familii.

Fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți, se arată în comunicatul trimis spre publicare.

După Revoluție, tatăl lui Răzvan Rotaru s-a implicat în organizarea asociațiilor de proprietari din Botoșani

Trebuie spus că tatăl deputatului Răzvan Rotaru a fost cunoscut în rândul botoșănenilor, datorită implicării sale active în rezolvarea celor mai stringente probleme ale comunității. De altfel, după Revoluția din 1989, Ilie Rotaru a contribuit la organizarea asociațiilor de proprietari, participând la discuțiile cu municipalitatea.

Răzvan Rotaru este al treilea parlamentar PSD care rămâne în ultimele luni fără unul din părinți, după ce senatorul PSD de Botoșani, Doina Federovici și fostul ministru al Muncii, deputatul PSD de Botoșani, Marius Budăi, și-au pierdut mama, respectiv tatăl, după suferințe îndelungate provocate de boli necruțătoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×