Probleme de sănătate pentru Răzvan Fodor. Soția lui a făcut anunțul: „Bombă biologică pe două picioare”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 14:43
Probleme de sănătate pentru Răzvan Fodor. Soția lui a făcut anunțul: „Bombă biologică pe două picioare”
Răzvan Fodor s-a ars cu clor pe mâini. Sursa foto: Instagram

Răzvan Fodor a avut de suferit zilele trecute din cauza curățeniei făcute de nevastă prin casă. Nevasta acestuia, Irina, a povestit pe blog un episod neplăcut prin care prezentatorul tv a trecut.

Răzvan Fodor a trecut printr-un episod nefericit

Mai exact, din cauza excesului de zel al soției, Răzvan s-a ales cu o frumoasă arsură provocată de clor. Irina a relatat că a folosit cel mai probabil prea mult clor pentru a dezinfecta prin casă, iar efectele au apărut imediat.

„E simplu: în cele patru puncte cardinale, câte o sticlă de clor. Eu nu fac curățenie, eu pun capcane de curățenie!”, a scris Irina Fodor pe blogul ei.

Vedeta de televiziune suferă de astm. Cântărețul ține afecțiunea sub control și e mai atent în această perioadă

„Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă. Mare greșeală!”, a completat Irina.

„Pentru că în capul meu Fodorica era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor (MULT!) pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă, ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins”, a mai scris nevasta fostului solist al trupei Krypton.

Răzvan Fodor are grijă de sănătatea lui, mai ales că vedeta de televiziune a mărturisit că este expus la coronavirus, suferind de astm.

Cântărețul ține sub control afecțiunea cu ajutorul medicilor, aceiași medici care i-au spus să aibă foarte mare grijă căci astmaticii și diabeticii sunt cei mai vulnerabili în fața virusului SARS-COV-2.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×