Răzvan Cuc, răspuns dur pentru Victor Ponta: „Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu Monta!!!”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 16:22
Răzvan Cuc, răspuns dur pentru Victor Ponta: „Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu Monta!!!”
Răzvan Cuc, replică tăioasă pentru Victor Ponta. Sursa foto: adevarul.ro

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc îi dă o replică dură lui Vitor Ponta, după ce președintele Pro România l-a numit „cel mai şarlatan, mincinos, tupeist şi ineficient dintre toţi” politicienii care au deținut de-a lungul timpului acest portofoliu. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, fostul oficial îi amintește celui care până nu demult îi era coleg de partid că a promis în 2016 că nu va mai candida în cazul în care autostrada Comarnic-Brașov nu se finalizează, însă această promisiune nu a mai fost respectată, Ponta intrând la acea vreme în cursa pentru un nou mandat în Parlament.

Replica lui Răzvan Cuc pentru Victor Ponta

Guralivul-Trădător Dottore” încearcă să facă aceleași diversiuni ieftine!!!! Incompetența, frica și necunoașterea îl aduc iarăși în prim-plan pe fostul Prim-Ministru. Am văzut cât de mult se pricepe la construcția de autostrăzi, alea inaugurate în campanie electorală care s-au surpat!” Celebrul de acum “Dottore” în drept încearcă diversiuni ieftine sau securiste ieșind la rampă să ne vorbescă despre autostrăzi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Păi tocmai el s-a angajat să nu mai candideze în 2016, dacă nu termină autostrada Comarnic-Brașov. Unde îl găsim acum? În Parlament. A uitat, desigur, că s-a dus cu surle și trâmbițe să inaugureze, în plină campanie electorală, o autostradă care s-a surpat. Știu că e supărat că eu stau mereu pe șantier. Am muncit și am lansat proiecte majore de infrastructură de peste 10 miliarde”, a scris Răzvan Cuc pe contul personal de Facebook.

Răzvan Cuc îl taxează pe Victor Ponta. Sursa foto: tvr.ro
Răzvan Cuc îl taxează pe Victor Ponta. Sursa foto: tvr.ro

„Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu Monta!”

Totodată, ministrul care asigură interimatul până când Ludovic Orban, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis va veni cu o nouă propunere la Transporturi, îi reamintește lui Victor Ponta de un slogan obscen devenit celebru în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014. În plus, fostul prim-ministru și lider al Partidului Social Democrat este sfătuit să nu se bucure prea devreme, chiar dacă în momentul de față se află „la vreo masă de negociere”.

Când a afirmat despre cei care au trecut pe la Ministerul Transprorturilor s-a numărat și pe el? Aș fi tare curios să știu cum s-ar autoevalua? Nu e nevoie să-mi răspundă că știu sigur că aș avea o surpriză. Diferența e simplă. Eu am stat pe șantiere, el a stat prin vie sau crame. E clar că cel care face scenete e el. Numai că, domnule Ponta, eu nu uit așa repede.

Domnule Ponta nu mai încercați să fiți jucător, pentru că sunteți trisor și se prinde lumea repede. Cel mai bine ar fi să rămâneți cu ce știti cel mai bine. Cu trădarea și minciuna!!! Puteați face ceva pentru infrastructura din România și pentru români.Nu vă bucurați prea tare că sunteți la vreo masă de negociere. Vedeți că după plăcuță, se întoarce pancarta cu ….Monta!!!”, i-a mai transmis Răzvan Cuc lui Victor Ponta.

Închide ×