Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, prima reacție după protestul #șîeu: “Nu era nevoie”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 08:38
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, prima reacție după protestul #șîeu: “Nu era nevoie” GALERIE FOTO
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, prima reacție după protestul #șîeu

Ministrul Transporturilor a avut prima reacție după protestul #șîeu, privind autostrăzile din România. Răzvan Cuc a transmis, vineri seară, la Digi 24, că și el dorește asta pentru țara noastră, că a înțeles nemulțumirea oamenilor care s-au manifestat vineri, 15 martie, însă că nu era nevoie de o campanie atât de amplă.

Răzvan Cucu, ministrul Transporturilor, a avut prima reacție după protestul #șîeu

Am înţeles pe deplin nemulţumirea oamenilor, tocmai din acest motiv am şi accelerat şi accelerez foarte mult proiectele din punct de vedere al elaborării, implementarea lor, evaluarea licitaţii pe care le avem în curs. Toate aceste lucruri au venit să ne capaciteze şi mai mult şi să ne facă să înţelegem că şi cei din CNAIR şi antreprenorii trebuie să înţeleagă că răbdarea oamenilor a ajuns la o limită”, a spus Cuc.

Am înţeles pe deplin nemulţumirea oamenilor, tocmai din acest motiv am şi accelerat şi accelerez foarte mult proiectele din punct de vedere al elaborării, implementarea lor, evaluarea licitaţii pe care le avem în curs. Toate aceste lucruri au venit să ne capaciteze şi mai mult şi să ne facă să înţelegem că şi cei din CNAIR şi antreprenorii trebuie să înţeleagă că răbdarea oamenilor a ajuns la o limit”, a declarat ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, prima reacție după protestul #șîeu: “Nu era nevoie”
Ministrul susține că nu era nevoie de o campanie atât de amplă

„Nu era nevoie poate să fie o campanie atât de amplă”

Noi am înţeles, vorbesc de autorităţi, partea din Ministerul Transporturilor, am înțeles foarte bine mesajul. Nu era nevoie poate să fie o campanie atât de amplă. Eu încă din primul mandat de ministru am înţeles care sunt priorităţile ministerului şi ce vor românii. Şi eu sunt participant la trafic.

Şi eu îmi doresc să avem autostrăzi şi tocmai de acesta, în primul mandat m-am concentrat foarte mult să elaborez proiecte noi de infrastructură şi acum, încă de la preluarea mandatului, am spus că voi sta pe şantiere în permanenţă”, a mai sus Răzvan Cuc. Vineri după-amiază, 15 martie, ora 15.00, câteva mii de oameni s-au adunat pentru a participa la inaugurarea simbolică a unui metru, singurul, din Moldova, făcut de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a și gândit inițiativa #șîeu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×