Răzvan Ciobanu va apărea în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 pe 7 octombrie. Show-ul, filmat înainte de moartea designerului

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 15:44
Răzvan Ciobanu va apărea în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 pe 7 octombrie. Show-ul, filmat înainte de moartea designerului
Răzvan Ciobanu va apărea în emisiunea Chefi la cuțite, pe 7 octombrie, de la ora 20. Sursa foto: okmagazine.ro

Răzvan Ciobanu va apărea în emisiunea Chefi la cuțite pe data de 7 octombrie, la Antena 1. Producătorii emisiunii au decis să difuzeze momentul cu creatorul de modă care a murit în a doua zi de Paște, după ce s-a urcat drogat la volan. Fanii îl vor putea vedea pe designer gătindu-le chefilor de la Antenă.

Răzvan Ciobanu, la Chefi la cuțite

Emisiunea cu Răzvan Ciobanu va fi difuzată pe 7 octombrie de la ora 20:00. Producătorii au cântărit mult dacă ar trebui să difuzeze momentul cu Ciobanu sau nu, având în vedere că acesta nu mai e în viață de mai bine de 7 luni de zile. Cătălin Scărlătescu va dezvălui că designerul i-a croit prima tunică de bucătar, pe care o mai păstrează și astăzi.

„Nu ştiu să fac nimic în bucătărie. Ştiu să fac haine cu mult, mult înainte de a fi învăţat vreodată cum să ard mâncarea”, le-a spus Ciobanu juraților în momentul în care s-a prezentat în fața lor, gata să dea tot ce e mai bun în bucătărie, în ciuda lipsei de experiență, scrie okmagazine.ro.

răzvan ciobanu chefi la cuțite
Emisiunea în care apare creatorul de modă a fost filmată înainte să moară. Sursa foto: okmagazine.ro

Moartea lui Ciobanu, suspectă

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște într-un sat din județul Constanța după ce venise de la mare, de la un festival de muzică. Creatorul de modă consumase droguri înainte să se urce la volan. În legătură cu decesul acestuia au apărut o serie de teorii printre care și cea potrivit căreia bărbatul a fost omorât de dealerii de droguri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×