Răzvan Botezatu este în doliu. Lovitura primită de fostul prezentator la o zi după ce a anunțat că e suspect de coronavirus

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 08:57
Răzvan Botezatu este în doliu. Lovitura primită de fostul prezentator la o zi după ce a anunțat că e suspect de coronavirus
Răzvan Botezatu a pierdut o bună prietenă. Sursa foto: Facebook

Răzvan Botezatu a primit o nouă lovitură de la viață, la o zi după ce s-a aflat că este suspect de coronavirus. Fostul prezentator de la Antena Stars a pierdut o prietenă dragă, iar vestea a venit ca un trăsnet pentru el.

Răzvan Botezatu a pierdut o bună prietenă: „Te voi păstra în suflet, Ralucuța”

Răzvan primește vești rele una după alta. După ce a aflat că fostul său iubit, de care se despărțise de doar câteva zile, are coronavirus, modelul o plânge acum pe una dintre cele mai bune prietene, pe care a pierdut-o devreme.

Prietena lui Răzvan suferea de o boală cumplită, în fața căreia, din nefericire, a cedat. Băiatul i-a fost mereu aproape, a ținut legătura cu Raluca și cu familia ei și a sperat, la fel ca toți cei apropiați de tânără, într-o minune.

Răzvan așteaptă rezultatul testului de coronavirus, după ce a aflat că fostul iubit a fost infectat

„În aceste momente îmi plânge sufletul… nu pot să cred cât de crudă este viața și necruțătoare… Dumnezeu să te odihnească în pace, draga mea prietenă de suflet. Drum lin… Te voi iubi mereu si te voi păstra în suflet, Ralucuța mea… nu te voi uita! Dumnezeu să te odihnească în pace”, este mesajul emoționant postat de Răzvan pe pagina sa de Facebook.

Fostul prezentator de televiziune trece prin una din cele mai grele perioade din viața sa. Acesta locuiește momentan în Germania, acolo unde așteaptă rezultatul testului de coronavirus pe care și l-a făcut după ce a aflat că fostul iubit a fost depistat pozitiv.

Răzvan a povestit că bărbatul cu care se iubea nu dădea niciun semn, deci era probabil unul dintre pacienții asimptomatici. Chiar dacă s-au despărțit, acesta îi dorește tot binele din lume și încă mai păstrează legătura cu el, dar doar ca amici.

https://www.facebook.com/razvan.botezatu/photos/pcb.2990105381028628/2990105307695302/?type=3&theater

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×