Răzvan Botezatu, speriat de coronavirus. O persoană apropiată a fost infectată: „Nu știu ce să fac”. În ce țară se află în carantină

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/04/2020, 10:47
Răzvan Botezatu, speriat de coronavirus. O persoană apropiată a fost infectată: „Nu știu ce să fac”. În ce țară se află în carantină
Răzvan Botezatu și-a făcut testul pentru coronavirus. Sursa foto: Instagram

Fostul matinal de la Antena Stars, Răzvan Botezatu, stabilit de o perioadă în Germania, trăiește cu mari emoții perioada de carantină din cauza virusului corona și asta pentru că a aflat că fostul său iubit a fost testat pozitiv.

Răzvan Botezatu s-a despărțit de doar câteva zile de iubitul cu coronavirus

Răzvan nu știe ce să facă și îi este teamă să nu fie și el infectat. În țara unde locuiește acum sunt peste 60.000 de cazuri și sute de decese, iar știrile pe care le citește zi de zi îl îngrozesc.

Răzvan s-a despărțit de fostul său iubit în urmă cu doar câteva zile, iar despre infecția cu coronavirus a aflat după, de aici și emoțiile pe care băiatul le are.

Și-a făcut testul și așteaptă rezultatele

Fostul prezentator de televiziune a declarat pentru wowbiz.ro că s-a despărțit pentru că și-a dat seama că nu se potrivește cu acel băiat și că, pe durata ultimelor zile petrecute cu el, nu și-a dat seama că ar fi infectat, cel mai probabil fiind unul dintre acele cazuri asimptomatice.

„Nici nu știu ce să fac, am emoții uriașe. Dacă o pățesc? Adică, normal, m-am dus imediat să îmi fac testul, aștept rezultatul, trebuie să îmi vină repede. Dar, normal, mă gândesc la ce e mai rău…”, a mărturisit speriat Răzvan Botezatu.

„Sper ca el să nu pățească nimic, să treacă cu bine peste problemele de sănătate și mă rog să nu fi luat și eu virusul, mai ales că am văzut o groază de cazuri grave. Iar în Germania, să fim sinceri, sunt atâtea zeci de mii de cazuri, zi de zi văd la știri mai multe, și, normal, sunt și cazuri grave… Am emoții, nu am mai trecut prin așa ceva”, a adăugat Răzvan pentru aceeași sursă.

Cu siguranță simpaticul prezentator ne va ține la curent cu felul în care evoluează situația, având în vedere că postează zi de zi pe Instagram tot ceea ce face în perioada de izolare, impusă și în Germania cetățenilor. Recent, Răzvan a făcut un live pe Instagram unde le-a arătat fanilor cum își omoară timpul liber: cu whiskey și cola.

răzvan botezatu
Răzvan Botezatu le-a arătat internauților ce face pe perioada carantinei. Vedeta se delectează cu whiskey și cola. Sursa foto: captură Instagram

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×