Războiul mărțișoarelor. Metoda inedită, dar complet ilegală, prin care tarabagii și-au ocupat locurile lângă metrou

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 08:19
Războiul mărțișoarelor. Metoda inedită, dar complet ilegală, prin care tarabagii și-au ocupat locurile lângă metrou GALERIE FOTO
Războiul mărțișoarelor în Capitală! Metoda ilegală a tarabagiilor

A început războiul mărțișoarelor! Tarabagii au blocat complet accesul la metrou cu mașinile. De asemenea, trotuarul care duce la gura de metrou este și el blocat. A început primăvara, iar odată cu ea, au venit „la pachet” și îmbulzeala la tarabe și, implicit, căile de acces blocate în diverse locuri. Tarabele au „inundat” de-a dreptul unele spații din București. Centrul orașului, și nu numai, este plin de fel și fel de tarabe pe care puteți găsi o mulțime de simboluri ale primăverii făcute manual de meșteșugari tradiționali sau mărțișoare mai moderne.

Războiul mărțișoarelor a început! Tarabagii au blocat locurile de lângă metrou

Tarabele și corturile improvizate unde se găsesc tot felul de mărțișoare care mai de care mai originale sau nu au început deja de câteva zile să dea bătăi de cap oamenilor care doresc să ajungă chiar și la gurile de metrou. Tarabagii care vând mărțișoare au pus stăpânire pe anumite locuri din Capitală.

Desigur, pe unii nu-i deranjează amintindu-și de simbolul pe care-l poartă sărbătoarea, astfel că se grăbesc să cumpere, iar mai apoi se descurcă liniștiți să meargă pe diverse căi de acces spre metrou sau să-și parcheze mașinile. Cu toate că mărțișoarele sunt aceleași ca în fiecare an, se pare că cel mai des pe tarabe se află cele elegante, tip broșă. ”Sunt pentru doamenele care vor să le asorteze la haine elegante. Să nu fie aşa, ceva, inestetic”, a spus o vânzătoare.

Tarabagii au blocat unele căi de acces
Tarabagii au blocat unele căi de acces

Gabriela Firea interzice vânzarea mărțișoarelor în unele locuri din Capitală!

Încă de la mijlocul lunii ianuarie, Gabriela Firea a clarificat faptul că tarabele care urmează să vină în martie în București au interzis la unele locuri. În acest context, primarul general al Bucureștiului a specificat stațiile în care vânzătorii de mărțișoare își pot instala tarabele, respectiv corturile.

Iată lista locurilor în care găsiți tarabe cu mărțișoare:  Metrou Aurel Vlaicu; Bulevardul Chișinău-Șoseaua Pantelimon; Piața Delfinului; Strada D-na Ghica; Șoseaua Mihai Bravu; Șoseaua Iancului – InterMacedonia; Bulevardul Chișinău -Basarabia; Metrou Iancului; Bulevardul Carol – Calea Moșilor; Bulebardul Basarabia – Metrou Republica; Strada Liviu Rebreanu – Metrou Titan; Liceu Bolintineanu; Calea Rahovei intersecție cu Strada Sebastian; Șoseaua Alexandriei și Strada Mărgeanului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×