Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă îl va grația pe Liviu Dragnea. “Nici nu se pune problema. Nu”

Catalin Nae    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 16:09
Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă îl va grația pe Liviu Dragnea. “Nici nu se pune problema. Nu” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă nu vrea să-l grațieze pe Liviu Dragnea. Sursa foto - facebook

Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă îl va grația pe Liviu Dragnea a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Chestionată dacă va recurge la acest gest în momentul în care ajunge președinte al României, șefa Executivului a precizat ferm că nici măcar nu se gândește la o asemenea variantă. “Nici nu se pune problema. Nu”, a răspuns Viorica Dăncilă fără să stea o clipă pe gânduri.

Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă îl va grația pe Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă s-a declarat ”întristată” de acţiunea din instanţă prin care Dragnea o contestă în funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat. “Nu este o decizie a fostului preşedinte (al PSD – n.r.) care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează. Sunt convinsă că nu se va ajunge la aceste lucruri, pentru că am îndeplinit toate aceste norme legale(…)

Nu am mai discutat cu dl Dragnea dinainte de a fi arestat. Nu ştiu care sunt considerentele pentru care dânsul face acest demers. Am văzut aseară, spunea cineva, că discut, că primesc de acolo… Nu am discutat după ce a fost arestat, nu am mai avut absolut nicio discuţie cu domnul Dragnea şi este regretabil că sunt oameni care recurg la astfel de lucruri care nu au nici măcar un sâmbure de adevăr”, a afirmat preşedintele PSD

Răspunsul dat de Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă îl va grația pe Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă candidează la alegerile prezidențiale din partea PSD. Sursa foto – facebook

Dragnea o vrea jos pe Dăncilă

De altfel, fostul lider al social democraților, Liviu Dragnea vrea să destabilizeze definitiv echipa strânsă în jurul lui Dăncilă. Dragnea nu a ezitat și a făcut apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a actualului preşedinte Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

Apelul a și fost înregistrat, la începutul săptămânii trecute, la Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii nu au stabilit încă primul termen de judecată. Vă reamintim că în data de 8 august, Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×