Rareș Bogdan, semnal de alarmă privind securitatea românilor! „Pe străzi circulă liberi 943 de criminali”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
04/10/2019, 14:59
Rareș Bogdan, semnal de alarmă privind securitatea românilor! „Pe străzi circulă liberi 943 de criminali” GALERIE FOTO
Rareș Bogdan a lansat un nou atac la adresa social democraților. Sursa foto - facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan a tras un semnal de alarmă privind securitatea românilor! Liberalul nu a ezitat și a făcut o serie de de dezvăluiri dure pe o rețea de socializare. Acesta a afirmat că românii sunt puți în pericol non stop și că securitatea în țară a fost sacrificată. Rareș Bogdan, a reacționat după ce în presă au apărut date despre faptul că 1900 de deținuți care au fost eliberati mai repede din închisoare în baza recursului compensatoriu au fost reîncarcerați.

Rareș Bogdan, semnal de alarmă privind securitatea românilor!

Peste 500 dintre ei au ajuns înapoi pentru fapte violente – tâlhării, omor, omor calificat, viol. Liberalii au cerut abrogarea în regim de urgență a legii adoptate in 2017. „Halucinant! Securitatea tuturor cetăţenilor a fost sacrificată pentru liniştea unei găşti de politicieni fără Dumnezeu! Într-o ţară UE. Pe străzi circulă liberi 943 de CRIMINALI, 110 de condamnaţi pentru act sexual cu un minor, 2.300 pentru tâlharie, 35 pentru mită.!!!

507 dintre eliberaţi au comis noi fapte violente: 47 de omoruri, 357 de tâlhării, 47 de violuri”, a arătat Rareș Bogdan pe pagina sa de socializare. Nu este singurul atac pe care l-a lansat Rareș Bogdan în ultima perioadă la adresa social democraților. Europarlamentarul PNL crede că șefa Executivului, Viorica Dăncilă va ajunge în Penitenciar. „Au încercat toate tertipurile până în ultimul moment pentru a mai câștiga o zi la guvernare.

Rareș Bogdan, semnal de alarmă privind securitatea românilor! Rareș Bogdan
Rareș Bogdan este nemulțumit de guvernarea PSD. Sursa foto – facebook

Rareș Bogdan, atac la premier

Dăncilă e în pas de defilare direct spre pușcărie dacă mai continuă să dea bunul public după metode pe care doar ei le știu. Nu poți să dai primarilor un miliard de euro fără să existe criterii de eficiență. Acum avem 248 de voturi garantate și, până joia viitoare, e posibil să avem mai mult de 250 de voturi. Dăncilă e istorie! Am observat că Dăncilă și-a schimbat consilierii, mai lipsea să o plimbe pe trotinetă la conferință.

Sunt ridicoli, nu poți să transformi peste noapte imaginea unui om. nu ai cum să faci așa ceva, nu ai de ce să faci așa ceva. PSD a pierdut, PSD trebuie să se dea la o parte”, a mai spus Bogdan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×