Rareș Bogdan, reacție la depunerea mandatului lui Florin Cîțu: Inadmisibil

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
12/03/2020, 16:32
Rareș Bogdan, reacție la depunerea mandatului lui Florin Cîțu: Inadmisibil
Rareș Bogdan a anunțat când ar putea fi perioada critică a epidemiei de coronavirus din România: "Poate fi între 25 martie și 10 aprilie!"

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a postat pe Facebook o reacție controversată la decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul de premier, acesta catalogând episodul de azi ca fiind „inadmisibil”.

Rareș Bogdan, un singur cuvânt pentru Florin Cîțu

Decizia lui Florin Câțu de a-și depune mandatul de premier a venit ca un șoc în mediul politic din România, cu atât mai mult cu cât vestea a fost dată cu câteva minute înainte de întrunirea parlamentarilor, ce trebuiau să voteze noul Executiv.

Astfel, Rareș Bogdan a descris episodul de azi într-un singur cuvât – inadmisibil.

Drept urmare, se pare că Rareș Bogdan, unul dintre cei mai populari liberali, nu fusese informat cu privire la decizia premierului desemnat de a renunța la mandat.

Vă reamintim că joi, la ora 16:00 Parlamentul trebuia să voteze Guvernul Cîțu, iar acest lucru avea șanse mari să se întâmple, ținând cont că majoritatea partidelor parlamentare au anunțat că intenționau să instituie noul Executiv.

Florin Cîțu nu mai vrea să fie premier

„Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri”, a anunțat Administrația Prezidențială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×