Rareș Bogdan, critic la adresa liberalilor! Bâlbâielile legate de tăierea pensiilor speciale l-au deranjat pe europarlamentar

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 12:42
Rareș Bogdan, critic la adresa liberalilor! Bâlbâielile legate de tăierea pensiilor speciale l-au deranjat pe europarlamentar GALERIE FOTO
Rareș Bogdan este nemulțumit de unele lucruri din PNL. Sursa foto - hepta

Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat mai multe critici la adresa liberalilor! Prim – vicepreședintele PNL a răbufnit la adresa conducerii partidului. Pe fostul jurnalist l-au supărat foarte tare bâlbele legate de tăierea pensiilor speciale.

Rareș Bogdan, critic la adresa liberalilor!

Vestea că PNL a decis să taie pensiile speciale, exceptând însă de la măsură magistrații și personalul militar, a stârnit revoltă în spațiul public, din cauză că în baza deciziei PNL doar 5.000 din cele 200.000 de pensii în plată ar urma să fie tăiate.

Rareș Bogdan a fost contactat de România TV pentru a comenta subiectul, însă a refuzat să intre în direct, motivând că s-a săturat să scoată castane din foc pentru colegii săi.

Bâlbâielile legate de tăierea pensiilor speciale l-au deranjat pe europarlamentar

Nu este pentru prima oară când Rareș Bogdan pare că se distanțează oarecum de părerile colegilor. Astfel, la puține momente după victoria lui Klaus Iohannis, care a obținut un nou mandat la Palatul Cotroceni, europarlamentarul deja anunța pe la diverse televiziuni programul liberalilor.

Fără să se mai  consulte cu ceilalți din partid, Rareș Bogdan a transmis că România va avea parte în următoarele șase luni de alegeri anticipate. Fostul jurnalist susține că formațiunea politică din care face parte are o „strategie bine pusă la punct” pentru a-și duce la îndeplinire obiectivul declarat.

„Absolut de acord și răspund un DA mare. Vom avea alegeri anticipate, sunt convins de asta, în următoarele șase luni de zile, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Este o strategie a noastră, o strategie atât a președintelui, cât și a PNL.

Este și o dorință a mea, dar este o strategie bine pusă la punct a PNL în această idee, strategie pe care o vor susține și partenerii noștri până mai ieri în Opoziție, care susțin formula guvernamentală în frunte cu Ludovic Orban”, a declarat Rareș Bogdan

Într-un final și liderul partidului Ludovic Orban a susținut variantă pe care Rareș Bogdan o aruncase deja presei. „Noi am arătat în condiţii extrem de dificile că am obţinut o majoritate parlamentară şi pentru îndepărtarea de la putere a PSD şi pentru învestirea Guvernului.

Vom încerca şi în actualul Parlament să menţinem această majoritate care s-a manifestat la cele două voturi, dar ne vom pregăti cu toată seriozitatea pentru alegerile parlamentare când vor fi ele – fie anticipate, fie la termen”, a precizat Orban

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×