Rareş Bogdan, atac devastator la Florin Iordache! Cum îl jigneşte: “Dobitocule”

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 10:39
Rareş Bogdan, atac devastator la Florin Iordache! Cum îl jigneşte: “Dobitocule” GALERIE FOTO
Rareş Bogdan, atac devastator la adresa lui Florin Iordache! Cum îl jigneşte: “Dobitocule”

Rareş Bogdan l-a atacat dur pe Florin Iordache, după ce acesta a făcut anunțul despre dezincriminarea abuzului în serviciu! Prezentatorul de la Realitatea TV i-a transmis public un mesaj acid vicepreședintelui PSD, iar internauții au reacționat la postarea jurnalistului. Într-un interviu acordat înaintea celor două două reuniuni ale Partidului Social Democrat – Consiliul Naţional şi Comitetul Executiv Naţional de azi, Florin Iordache a dezvăluit unul dintre subiectele pe care le vor discuta. Este vorba despre amnistie şi graţiere, subliniind că a fost promotorul unei astfel de legi în Parlament.

“În acest moment sunt mai multe proiecte. Eu nu am văzut în CEx în acest moment discuţia despre o ordonanţă pe amnistie şi graţiere. (…). Fără îndoială, în CEx se poate discuta orice fel de problemă, fie că discutăm de legea pensiilor, fie că discutăm de o astfel de ordonanţă. Aşa cum ştiţi, eu am fost promotorul unei legi care vizează amnistia şi graţierea. Este o lege care stă de doi ani în Parlament. Eu personal am spus că ar trebui un moment zero în care să se discute despre amnistie şi graţiere. (…). Fără îndoială, la anumite legi importante, cum este şi aceasta, trebuie şi o decizie politică. Nu ştiu dacă se va lua în acest CEx”, a declarat Florin Iordache, potrivit stiripesurse.ro.

Rareş Bogdan, atac devastator la Florin Iordache

Jurnalistul Bogdan Rareș a așternut pe o rețea de socializare un mesaj tranșant la adresa lui Florin Iordache. Moderatorul emisiunii “Jocuri de puter” l-a jignit pe politician.

“Ce să fie, dobitocule,… am întelege încă odată că infractorii sunt infinit mai importanți pentru voi, infractorii, decat oamenii cinstiți ai acestei țări și am înțelege că suntem o țară de tip Columbia lui Pablo Escobar. Dar ma intreb de ce naiba nu transformați pușcăriile în tabere de muncă și recreere pentru activul vostru de partid? Sau mai bine închideți toate pușcariile și transformași puscariașii în profesori de conduită morală și «bună» guvernare.

Hoții, proștii și infractorii au ajuns să conducă această țară. Rușinos”, a scris Rareș Bogdan pe pagina lui oficială de Facebook.

Rareș Bogdan și Oreste

Florin Iordache a fost ținta multor glume, după ce a ajuns viral pe vremea când era ministrul Justiției. În cadrul unui interviu, el a repetat de 24 de ori sintagma: “altă întrebare”. De atunci, el a fost numit ministrul “altă întrebare”. Și, deși, nu mai e la conducerea Ministerului Justiției, oamenii nu i-au uitat această gafă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×