Randi a ajuns la spital, pe perfuzii, și a anulat unul din concertele programate la Focșani: „Starea nu îmi permite să urc pe scenă”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 19:29
Randi a ajuns la spital, pe perfuzii, și a anulat unul din concertele programate la Focșani: „Starea nu îmi permite să urc pe scenă”
Randi, conectat la perfuzii. Sursa foto: Facebook Randi

Cântărețul Randi a ajuns de urgență la spital din motive necunoscute deocamdată. Solistul trupei Morandi a scris pe Facebook că starea lui de sănătate nu îi permite să urce pe scenă. Artistul trebuia să cânte la Focșani, iar concertul a fost reprogramat din cauza problemelor apărute în ultimele ore.

Randi și-a anulat un concert din cauza stării sale de sănătate

Interpretul hit-ului „Ochii verzi” a scris pe rețeaua de socializare că speră să se poată întâlni cu fanii duminică, dorind să transmită că își va lua revanșa și va susține concertul promis. În imagine se poate observa că Randi este conectat la perfuzii. Cântărețul nu a vrut să transmită ce i s-a întâmplat mai exact, dar prin faptul că a reușit să scrie pe Facebook înseamnă că nu se află într-o stare foarte gravă.

Andrei Ropcea, pe numele său, a ajuns la spital, iar apoi a fost trimis acasă. Din imaginea postată pe rețeaua de comunicare se poate observa cum artistul stă întins pe canapea, locul în care s-a fotografiat nesemănând cu salonul vreunui spital. Fanii i-au scris mesaje de susținere și au spus că se roagă pentru sănătatea lui.

randi
Marius Moga și Randi s-au reunit în trupa care i-a consacrat și au scos recent melodia Professional Liar. Sursa foto: Facebook Randi

Fanii sunt alături de artist

„Andrei, însănătoșire grabnică si încearcă să te odihnești mai mult ,sănătatea este mai importantă ca orice; Însănătoșire grabnică! ? ? Ai grijă de tine!”, sunt câteva dintre mesajele primite de cântăreț.

„Din păcate starea de sănătate nu îmi permite să urc pe scenă în această seară la Focşani. Concertul este reprogramat pentru duminica de la ora 19:00. Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi de abia aştept să ne vedem duminică!”, a scris artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×