Ramona Păun, pregătiri intense pentru nuntă. Când va avea loc cununia prezentatoarei Pro TV

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/05/2020, 08:14
Ramona Păun, pregătiri intense pentru nuntă. Când va avea loc cununia prezentatoarei Pro TV
Ramona Păun, pregătiri intense pentru nuntă. Când va avea loc cununia prezentatoarei Pro TV. Sursa foto: Instagram.com

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, Ramona Păun, este o persoană discretă despre care se știu foarte puține lucruri. Recent vedeta a făcut câteva dezvăluiri importante despre viața sa personală și a mărturisit că se pregătește intens pentru nuntă.

Ramona Păun și iubitul ei Cosmin, la un pas de a se căsători

Frumoasa prezentatoare de televiziune este nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă, motiv pentru care lucrează la ultimele detalii legat de cununia religioasă. Ramona Păun a mărturisit că deși a întâmpinat câteva piedici legat de planificarea nunții acum s-a mobilizat și se concentrează pe organizarea ei.

„Suntem la început cu pregătirile și încă mai căutam localul care să ni se potrivească perfect. Au fost câteva piedici în ultima vreme care ne-au forțat să mai amânăm nunta, dar acum suntem mobilizați și ne concentrăm pe organizarea ei”, a declarat vedeta într-un interviu pentru viva.ro.

Prezentatoarea TV, mărturisiri despre rochia de mireasă și iubit

Ramona Păun este de părere că emoțiile vor pune stăpânire pe ea cu puțin timp înainte de nuntă, până atunci însă se ocupă în detaliu de planificare. Vedeta a precizat că nu și-a ales rochia de mireasă, dar are câteva modele la care se gândește.

„N-am ales încă rochia, însă am câteva modele în minte și am început deja să scormonesc pe internet. Cu siguranță, va fi o rochie simplă, cu detalii fine”, a mai spus aceasta.

Cât despre bărbatul care i-a furat inima, prezentatoarea știrilor din sport are numai cuvinte de laudă, precizând faptul că iubitul ei Cosmin este un bărbat care a susținut-o foarte mult. În plus, Ramona Păun spune că cel ales este foarte atent la nevoile și visurile ei.

„E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele.

Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar, pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid”, a completat prezentatoarea de la Pro TV, potrivit sursei menționate anterior.

Vedeta are în plan să devină mamă într-un timp cât mai scurt, vorbind foarte des cu iubitul ei despre acest aspect. Ramona Păun este convinsă că alături de Cosmin va „face o echipă foarte bună și vom fi părinți foarte implicați”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×