Ramona Lăzuran, în doliu. Vedeta și-a pierdut bunicul: ”N-a mai putut”. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/04/2020, 11:18
Ramona Lăzuran, în doliu. Vedeta și-a pierdut bunicul: ”N-a mai putut”. FOTO
Ramona Lăzuran, în doliu. Vedeta și-a pierdut bunicul: ”N-a mai putut”. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa Ramona Lăzuran traversează o perioadă dificilă în viață ei după ce una dintre persoanele dragi ei a încetat din viață. Cunoscuta vedetă și-a pierdut bunicul, transmițând un mesaj emoționant de condoleanțe pentru cel care a învățat-o numeroase lucruri în copilărie.

Ramona Lăzuran și-a pierdut bunicul. Mesajul transmis de vedetă

Bunicul Ramonei Lăzuran nu a mai avut forța de a merge mai departe și și-a pus viața în mâinile Domnului cu doar câteva zile înainte de sărbătorile pascale. Bătrânul s-a stins lăsând un mare gol în inimile celor dragi, vedeta fiind foarte afectată de această pierdere.

„Toate serile copilăriei mele au fost râsete și fericire în casa lor, pe brațele lor… L-am rugat să mai aștepte… N-a mai putut 💧”, a scris Ramona Lăzuran pe pagina sa de Facebook în dreptul unei imagini în care apare alături de bunicii ei. 

 

Vedeta, profund îndurerată de moartea bunicului ei

Câteva ore mai târziu vedeta a publicat o fotografie în care este îmbrăcată în totalitate în negru, stă în mașină și are un buchet de flori pentru regretatul ei bunic care a decedat la vârsta de 90 de ani.

„Florile lui preferate”, a fost mesajul publicat de Ramona Lăzuran referindu-se la florile de liliac mov și alb.

„Odihnește-te în pace bunicule! Am avut șansa să beau un pahar de vin cu tine ultima dată. Ai trăit 90 de ani frumoși. Ne vei lipsi enorm și glumele tale amuzante, la fel”, a transmis Stelian Lăzuran, fratele vedetei, pe pagina sa de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×