Raluka a părăsit izolarea pentru a-și vizita una dintre prietene. La cine a mers cântăreața

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/04/2020, 21:41
Raluka a părăsit izolarea pentru a-și vizita una dintre prietene. La cine a mers cântăreața
Raluka a părăsit izolarea pentru a-și vizita una dintre prietene. Sursa foto: Instagram.com

Raluka a părăsit izolarea pentru o întâlnire cu una dintre bunele sale prietene, nimeni alta decât fosta sa colegă de la „Asia Express” Ana Baniciu. Frumoasa cântăreață a uitat de măsurile de protecție impuse de autorități și nu a mai ținut cont de nimic.

Cântăreața Raluka a mers glonț către casa Anei Baniciu în plină pandemie de coronavirus

Frumoasa brunetă și-a curaj să iasă din casă, dar nu pentru a face cumpărături pe ultima sută de metri pentru sărbătorile pascale, ci a avut un alt motiv. Se pare că Raluka a avut ceva serios de discutat cu buna sa prietenă Ana Baniciu către locuința căreia s-a îndreptat glonț.

Artista s-a îmbrăcat extrem de comod pentru o zi frumoasă de primăvară. Raluka a purtat o salopetă super-mulată de culoare neagră pe care a accesorizat-o cu o pereche de adidași albi și o geacă tot albă, informează cancan.ro.

Cunoscuta cântăreață nu a uitat de ochelarii de soare și a optat pentru o pereche de culoare verde fosforescent, însă nu a ținut cont de măsurile de protecție necesare în timpul pandemiei de coronavirus. Vedeta a putut fi observată de oameni fără mască de protecție și mănuși.

Ce activități are vedeta de când stă în izolare

Raluka a mărturisit că îi este foarte greu să stea în casă, dar reușește să-și găsească activități care să o ajute să-și ocupe timpul. Bruneta a declarat că singurul moment de liniște pe care îl are este dimineața când își savurează cafeaua.

„Dimineața îmi beau cafeaua și ăsta e singurul meu moment de liniște și de relaxare al zilei. De ce spun asta?

Mie îmi este foarte, foarte greu să stau în casă, sunt o persoană foarte, foarte activă, care aleargă non-stop, de dimineață până seara, și căreia îi place să facă tot timpul ceva. 

Tocmai de-asta încerc să-mi găsesc tot felul de activități prin casă, și pentru că la alergat nu mai pot ieși, încerc să alerg prin casă cât de mult pot eu.

Reușesc să fac destul de mult sport, nu sunt genul care să stea la seriale sau să citesc prea mult – citesc doar înainte de somn”, a spus frumoasa cântăreață prin video-call, relatează  unica.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×