Ce mesaj le transmite cântăreața Raluka românilor legat de coronavirus: ”Nu suntem invincibili”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/03/2020, 22:01
Ce mesaj le transmite cântăreața Raluka românilor legat de coronavirus: ”Nu suntem invincibili”
Cântăreața Raluka, mesaj în plină pandemie de coronavirus: ”Nu suntem invincibili”. Sursa foto: Instagram.com

Vedetele și artiștii au o viață foarte activă și le vine foarte greu să stea acasă perioada aceasta din cauza pandemiei de coronavirus. Cântăreața Raluka încearcă să-și umple timpul cu totul felul de activități pentru ca ziua să treacă cât mai repede.

Raluka nu se poate obișnui cu statul acasă din cauza COVID-19

Raluka a vorbit deschis despre activitățile pe care le are de când și-a anulat concertele și stă acasă din cauza răspândirii virusului din China. Cântăreața a povestit în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV ce face pe parcursul unei zile și cum reușește să-și umple timpul.

Artista a mărturisit că este foarte activă, iar de când este nevoită să stea acasă a încercat mai multe activități printre care se numără pictura și dansul. De asemenea, vedeta a mai precizat că în ciuda faptului că îi este foarte greu să stea numai în casă reușește să facă tot felul de jocuri cu nepoții ei.

„Dimineața îmi beau cafeaua și ăsta e singurul meu moment de liniște și de relaxare al zilei. De ce spun asta? Mie îmi este foarte, foarte greu să stau în casă, sunt o persoană foarte, foarte activă, care aleargă non-stop, de dimineață până seara, și căreia îi place să facă tot timpul ceva”, a spus frumoasa cântăreață prin video-call, relatează unica.ro.

Ce activități are cântăreața Raluka de când stă în izolare

„Tocmai de-asta încerc să-mi găsesc tot felul de activități prin casă, și pentru că la alergat nu mai pot ieși, încerc să alerg prin casă cât de mult pot eu. Reușesc să fac destul de mult sport, nu sunt genul care să stea la seriale sau să citesc prea mult – citesc doar înainte de somn.

Dar îmi place să dansez în continuu prin casă și să cânt și să fac toate lucrurile pe care nu am apucat să le fac până acum, pentru că nu am avut timp să le fac.

Îmi place să pictez cu nepoțeii mei, îmi place să cânt cu ei, să dansez împreună cu ei, să facem tot felul de joculețe și cred că asta ne ocupă toată ziua”, a mai completat artista.

Totodată, Raluka a ținut să transmită un mesaj tuturor românilor cărora le-a spus să se gândească mai mult la persoanele dragi, în special la bunici și părinți. Artista este de părere că nimeni nu este invincibil în fața coronavirusului, motiv pentru care toată lumea trebuie să stea acasă.

„Cumva, încercăm să ne hrănim sufletul. E momentul în care putem avea grijă de trupul și de sufletul nostru. Pentru că dacă le hrănim pe astea două, cred că mintea va fi și ea ocupată așa cum trebuie.

Să știți că oricât de puternici am crede că suntem, nu suntem invincibili. Tocmai de-astea trebuie să stăm în casă, pentru că îi avem pe bunicul, pe bunica sau pe mama și pe tata, care au nevoie ca noi să stăm în casă pentru ei. Nu suntem invincibili – stați în casă“, a mai spus cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×