Raluka, imagini incendiare din vacanţă! „Ai trupul perfect!”

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
26/05/2018, 15:36
Raluka, imagini incendiare din vacanţă! „Ai trupul perfect!” GALERIE FOTO
Raluka imagini incendiare din vacanţă. Cântăreaţa şi-a schimbat look-ul! Cum arată blondă

Cântăreaţa este plecată într-o destinaţie exotică. Raluka, imagini incendiare din vacanţă. A postat câteva fotografii care au încins imaginaţia fanilor. Mii de aprecieri şi de comentarii au venit pentru trupul vedetei.

Raluka se relaxează după un an plin, în care a devenit preferata multor telespectatori prin apariţia în emisiunea Asia Express. Focoasa roşcată şi Ana Baniciu au câştigat competiţia, în detrimentul lui Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. După o perioadă încărcată, solista a decis să plece într-un scurt periplu exotic.

Raluka, imagini incendiare din vacanţă! „Meriţi nota zece!”

Cântăreaţa s-a bronzat spectaculos şi a făcut scufundări. Îmbrăcată în costume de baie generoase pentru privitori, Raluka şi-a etalat formele. Aprecierile şi comentariile au curs mii pe paginile de socializare ale vedetei. „Ai trupul perfect”, „Meriţi nota zece” şi „Eşti cea mai frumoasă”, au fost câteva dintre acestea. Au existat şi câţiva fani dezamăgiţi de noul look al cântăreţei, care a trecut de la un roşcat puternic la un blond închis: „Îţi stătea mai bine înainte”, au concluzionat aceştia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×