Raluca Turcan s-a afișat nemachiată. Românii au reacționat: „Ce cățel frumos!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/12/2019, 12:12
Raluca Turcan s-a afișat nemachiată. Românii au reacționat: „Ce cățel frumos!”
Fotografia pe care Raluca Turcan a postat-o pe Facebook

Raluca Turcan a postat o fotografie cu ea nemachiată, în care apare împreună cu patrupedul ei. Românii au avut tot felul de reacții, mulți apreciind cât de frumos este cățelul.

Raluca Turcan, ținta glumelor pe Facebook

Turcan s-a pozat în pat împreună cu câinele ei, complet nemachiată, spunându-le prietenilor virtuali că a terminat toate pregătirile pentru Revelion și așteaptă cu nerăbdare noul an.

Vicepremierul din cabinetul Orban le-a urat românilor „La mulți ani”, însă nu toți internauții care au dat buzna la postarea ei de pe Facebook i-au întors urarea.

Românii o taxează: „E mai deștept câinele”

„Ce cățel frumos, păcat de stăpân; Ce câine frumos!; A sunat Shrek. A zis că-și vrea fața înapoi; Noul an vine după 31 decembrie! Nu dupa 30! Și vedeti ca de acum trebuie sa raspundeti ca aveti 30 de ani, nu tot 29!”, sunt câteva dintre comentariile primite de vicepremier.

„E mai deștept câinele decât doamna Turcan; Ai stricat poza câinelui, au scris alți români.

Raluca Turcan s-a remarcat de-a lungul anilor printr-o serie de gafe, precum celebra situație stânjenitoare când nu a știut să spună ce vârstă are într-o emisiune de la Realitatea TV.

Recent, vicepremierul s-a făcut de râs cu bâlbâielile sale, la o conferință de presă, rostind fraze neinteligibile, fapt pentru care a devenit subiect de glume pe Facebook, mulți internauți scriind că Turcan este Viorica Dăncilă a liberalilor.

Raluca Turcan a deținut multe funcții importante. Până la vârsta de 43 de ani a fost una dintre liderele PDL, care între timp a fost înghițit de PNL, iar dintre instituțiile pe care le-a condus se numără, în mod ironic, Ministerul Culturii.

În prezent, Raluca Turcan deține funcția de vicepremier în guvernul PNL, învestit în urma moțiunii de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă. Deși este vicepremier, Turcan nu are un portofoliu concret, lucru care a surprins opinia publică.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×