Raluca Bădulescu, declarație șocantă la adresa Alexandrei Ungureanu: ”Se chinuie mult cu moda”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/02/2020, 17:16
Raluca Bădulescu, declarație șocantă la adresa Alexandrei Ungureanu: ”Se chinuie mult cu moda”
Cântăreața Alexandra Ungureanu criticată aspru de Raluca Bădulescu. Sursa foto: Instagram.com

Raluca Bădulescu este cunoscută pentru faptul că nu menajează ținutele vedetelor și de fiecare dată a fost sinceră și directă cu vedetele din showbiz-ul autohton. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut o reacție halucinantă la adresa unei noi concurente despre care a spus că nu are nicio treabă cu moda.

Raluca Bădulescu despre stilul cântăreței Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este noua concurentă de la show-ul „„Bravo, ai stil! Celebrities” prezentat de frumoasa Ilinca Vandici. În momentul în care Raluca Bădulescu a aflat că artista va concura în emisiunea de la Kanal D a mărturisit că de nenumărate ori a trecut-o pe cântăreață la rubrica „prost îmbrăcată”.

Jurata susține că Alexandra Ungureanu se chinuie prea mult atunci când compune ținutele și din păcate, nu îi ies. Raluca Bădulescu a asemănat-o pe cântăreață cu un extraterestru și abia așteaptă să vadă care sunt ideile pe care le va pune aceasta în scenă.

„Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un ”alien” ciudat. Recunosc asta în fața camerei”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Jurata abia așteaptă să vadă cum va progresa cântăreața Alexandra Ungureanu

„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…”, le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Raluca Bădulescu (45 de ani) a devenit cunoscută după ce a început să semneze o rubrică de „prost sau bine îmbrăcat” într-o revistă de acum 16 ani, iar de-a lungul anilor a reușit să se reinventeze, mai ales că a slăbit foarte mult și acum poate să poartă orice fel de ținută.

Frumoasa vedetă este excentrică, opulentă și greu de ignorat și unde mai pui că optează pentru ținute extravagante și elaborate. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit că are o pasiune pentru bijuteriile masive, cât și pentru peruci.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă. 

Am foarte multe, peste 100 de peruci, multe dintre ele fiind identice. Acesta pe care îl port este modelul pe care îl iubesc cel mai mult. Eu port perucă de mulți ani, dar de când cu „Bravo, ai stil”, am început să port peruci non-stop și în viața reală și la filmări”, a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×