Raluca Bădulescu, afectată de izolare. Cât s-a îngrășat de când stă acasă

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
22/04/2020, 22:18
Raluca Bădulescu, afectată de izolare. Cât s-a îngrășat de când stă acasă
Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare Sursa foto: viva.ro

Raluca Bădulescu a ajuns la silueta la care a visat dintotdeuna. Numai că, de când se află în izolare, s-a îngrășat cu aproximativ opt kilograme.  Recunoaște că a făcut excese alimentare, dar nu a intrat în panică. Știe că va reveni la greutatea cu care a intrat în izolare.

Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare

Are o siluetă de invidiat și o greutate pe care și le-a dorit dintotdeuna, dar de când se află în izolare a crescut în greutate. Nu mult, aproximativ opt kilograme, pentru că, recunoaște, a făcut excese alimentare. Nu poate renunța la ciocolată.

„A fost un proces foarte lung, acesta de a slabi. De preferat este să nu fac excese alimentare, dar în această perioadă nu am reușit. Acum am în jur de 60 de kilograme, am avut și 52 de kilograme”.

„Sunt fericită că pot purta orice fel de haină vreau eu, având în vedere că au fost mulți ani din viața mea când nu am putut purta ce îmi doream. Să ridice mâna cine nu a făcut excese alimentare în această perioadă”.

„În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată. Încă nu am reușit, să sperăm că de mâine”, a declarat Raluca Bădulescu pentru ciao.ro

A învățat să dea valoare timpului

Chiar dacă emisiunea Bravo, ai stil! și-a întrerupt fimările, Raluca Bădulescu se pregătește încă de pe acum pentru când se vor relua. Își probează ținutele, face combinații și pregătește cele mai bune variante.

În plus, odată cu pandemia de coronavirus, a învățat să prețuiască ce nu i se părea important înainte.

„Niciodată nu m-am gândit, nici în cel mai negru coșmar al meu, că vom experimenta la nivel planetar această situație. Sunt un om optimist și sunt sigură că vom depăși curând această criză. Nu știu ce înseamnă acest curând, dar nu pot să sper decât că va fi cât mai repede”.

„Am reînvățat să prețuim foarte multe lucruri, timpul are alte valențe acum. Simplul fapt că puteam merge într-un parc, pe stradă, că ne puteam întâlni la o cafea, să ne îmbrățișăm, ne lipsesc foarte mult acum și ne dăm seama cât de importante erau.  Eram fericiți înainte și nu știam”, a mai spus Raluca Bădulescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×