Raisa Gogu, dans imposibil la Românii au talent! Andi Moisescu: „S-a produs o revoluție” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 22:50
Raisa Gogu, dans imposibil la Românii au talent! Andi Moisescu: „S-a produs o revoluție” – Video
Raisa Gogu, dans incredibil la Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Raisa Gogu a produs o adevărată revoluție la Românii au talent! Dansul ei, imposibil chiar și pentru mulți profesioniști, a impresionat juriul de la concursul de talente, astfel încât orice cuvânt, oricât de măreț, pălea în fața demonstrației micuței din București.

Raisa Gogu, dans spectaculos la Românii au talent

La doar 9 anișori, Raisa s-a jucat pe scenă în felul ei. I-a hipnotizat pe toți cu mișcările sale corporale, o combinație între balet, dans hipnotic și contorsionism, ceva extrem de rar văzut de orice muritor până acum.

„Ai zis că vei avea un moment fantastic și așa a fost. M-ai cucerit pe de-a-ntregul! A fost foarte frumos”, a spus Mihai Petre la finalul momentului Raisei, cu zâmbet larg.

 „Nu înțeleg cum poate un copil atât de dulce să se transforme cu un dans atât de serios”, a fost primul comentariu lansat de actorul Florin Călinescu legat de momentul oferit de Raisa Gogu.

„S-a întâmplat această revoluție a generațiilor”

„Când vin astfel de copii nu ai cum să nu remarci ceea ce Dumnezeu le-a pus de la naștere în ei. Talentul nu se dobândește. Poți să-l comercializezi, dar talentul e acolo. E foarte puțin probabil ca în viață să nu te întâlnești cu menirea ta”, a continuat Călinescu.

„Mă străduiesc să înțeleg cum de un copil la doar nouă ani se poate ridica la un asemenea nivel. Cred că s-a produs o revoluție a părinților și a profesorilor care se ocupă de acești copii. S-a întâmplat această revoluție a generațiilor. Tu ești pentru mine un vestitor al mai binelui. Mă face să cred că salvarea va veni de la generația voastră”, a spus Andi Moisescu încercând să explice avalanșa de tinere talente, care parcă vin de pe altă planetă.

Andra nu a mai spus nimic, căci era în van. Evident, Raisa Gogu va ajunge în etapa următoare, într-una din semifinalele de la Românii au talent. Momentul ei spectaculos, în videoclipul de mai jos:

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×