Raed Arafat, despre perioada de vârf a coronavirusului în România. „Când ajungem la Paşti şi după Paşti să vedem dacă acest lucru este adevărat”

Raed Arafat, despre perioada de vârf a coronavirusului în România. „Când ajungem la Paşti şi după Paşti să vedem dacă acest lucru este adevărat”
Raed Arafat nu ştie când va fi perioada de vârf a coronavirusului în România

Raed Arafat, secretar de stat, nu crede că perioada de vârf a coronavirusului va fi în perioada Paştelui, atunci când mulţi români se vor întoarce să petreacă sărbătorile în ţară. Oricum, Raed Arafat îi sfătuie pe românii de peste hotare să nu vină acasă, să îşi anuleze călătoria, pentru că astfel îşi îmbolnăvesc familiile.

Raed Arafat nu ştie când va fi perioada de vârf a coronavirusului în România

Raed Arafat a spus că rămâne de văzut dacă perioada de vârf a coronavirusului în România va fi de Paşte sau după. De Paşte, foarte mulţi români vin în ţară pentru a petrece Învierea Domnului alături de familii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Este o părere pe care am citit-o recent că în perioada Paştelui va fi vârful, începe apoi să scadă şi se întoarce în noiembrie.

Este o părere ştiinţifică. Ce o validează? Când ajungem la Paşti şi după Paşti să vedem dacă acest lucru este adevărat”, a spus Arafat.

Raed Arafat îi sfătuie pe românii din străinătate să nu vină acasă de Paşte

Raed Arafat este îngrijorat pentru că mulţi români vor veni acasă să petreacă sărbătorile Pascale. De asemenea, acesta a spus că nici românii care ar vrea să plece de sărbători în zonele afectate de coronavirus nu fac bine.

Da (ne îngrijorează că vor veni mai mulţi acasă de Paşti – n.r.) şi pentru asta noi am lansat mesaje şi apeluri către ei să nu vină dacă pot să anuleze şi să nu expună familiile lor aici.

Acelaşi mesaj l-am dat aici, să nu plece lumea în perioada sărbătorilor în zonele afectate.

Când se întorc, cu siguranţă, autoizolare sau carantină şi nu ştiu dacă mai este corect, dacă au mers cu bună ştiinţă în zonele afectate statul să finanţeze carantina”, a mai spus Arafat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×