Radu Vâlcan și Adela Popescu, picanterii din dormitor. Vedeta PRO TV a spus ce fac după ce copiii adorm

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 21:31
Radu Vâlcan și Adela Popescu, picanterii din dormitor. Vedeta PRO TV a spus ce fac după ce copiii adorm
Adela Popescu a vorbit despre relația cu Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Actrița și prezentatoarea de televiziune a declarat că nu s-a stins flacăra pasiunii dintre cei doi, chiar dacă se ocupă mai mult de cei mici.

Adela Popescu, dezvăluiri despre relația cu Radu Vâlcan

Adela și Radu știu cum să evite monotonia în cuplu și se pare că iubirea dintre cei doi este la fel de vie și de puternică precum în prima zi.

Realizatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV  a spus că nu s-a schimbat mare lucru între ea și soțul ei și că își fac timp de petrecut împreună în dormitor după ce îi culcă pe copii.

„Se trezesc copiii destul de devreme, facem o cafea și îi organizăm cu ce mai au nevoie. Seara, după 19:00 – 19:30, când cei mici merg la somn, avem timp pentru noi, dacă nu suntem obosiți”, a mărturisit Adela pentru ziarul Click.

Secretul căsniciei sale este o foarte bună organizare. Adela a spus în interviul pentru publicația mai sus amintită că întâmpină, ca orice familie, zile mai complicate, dar toate se rezolvă cu răbdare și implicare din partea amândurora.

„Că e autoizolare sau că e o zi normală, secretul este o foarte bună organizare – copiii trebuie să aibă un program, când activitățile sunt previzibile, ei sunt echilibrați și tu știi cum poți controla momentele. Normal că sunt și zile mai complicate, ei fiind mici, au anumite toane, uneori sunt mârâiți, plângăcioși și stăm mai mult cu ei sau schimbăm total ceea ce facem”, a mai spus Adela.

Vedeta a vorbit și despre pandemia de coronavirus: „Cred că este o perioadă dificilă, o perioadă la care nu ne așteptam și pentru care nu eram pregătiți. Tocmai din acest motiv, medicii caută tratamente, analiștii discută probleme economice, iar oamenii așteaptă să treacă peste acest moment pentru a-și relua viața. Consider că este foarte important să avem grijă de noi, de sănătatea noastră: fizică, dar și psihică”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×