Radu Pietreanu se tratează la un spital din Turcia. Actorul din Vacanța Mare are probleme de sănătate

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/08/2019, 15:24
Radu Pietreanu se tratează la un spital din Turcia. Actorul din Vacanța Mare are probleme de sănătate
Radu Pietreanu se află la o clinică din Turcia unde urmează un tratament pentru boala de care suferă. Sursa foto: cinemagia.ro

Actorul din grupul umoristic „Vacanța Mare” Radu Pietreanu are probleme grave de sănătate și a plecat în Turcia unde se tratează și urmează întocmai sfaturile medicilor. Actorul este puternic și foarte hotărât să învingă boala de care suferă. 

Radu Pietreanu, probleme grave de sănătate

Îndrăgitul actor din ”Vacanța Mare” Radu Pietreanu a descoperit că are probleme grave de sănătate și a plecat în Turcia unde urmează un tratament specializat care îl va ajuta să-și revină. Actorul urmează cu strictețe sfaturile medicilor din Turcia și este puternic și hotărât să se facă bine, potrivit spynews.ro.

Actorul în vârstă de 55 de ani s-a îngrășat destul de mult în urmă cu 5 ani, dar s-a supărat după ce i-a fost atrasă atenția asupra acestui lucru. „Da, m-am îngrăşat, şi ce? Nu văd de ce ar fi important acest lucru? Prietenii mei nu mi-au atras niciodată atenţia asupra acestui lucru, pe ei nu-i interesează”, declara în trecut actorul pentru Click!. 

Grupul umoristic Vacanța Mare a fost foarte vizionat
Radu Pietreanu a renunțat la Costel și face spectacole de stand-up comedy. Sursa foto: adevarul.ro

Radu Pietreanu a renunțat la Costel și a trecut la stand-up comedy

Radu Pietreanu a devenit celebru după ce a jucat rolul lui Costel în grupul umoristic ”Vacanța Mare” care s-a destrămat în anul 2008. De atunci actorul a început să-și schimbe domeniul de activitate, a înființat o trupă de stand-up comedy și își spune ”Profu’ de umor”. După trei decenii de umor, Radu Pietreanu, a format alături de doi prieteni trioul CNP. Actorul, Cristi Priză și Neuronu Tibi merg împreună la spectacole prin țară. 

Vara aceasta actorul a plecat singur la spectacole care au fost gândite ca “one man show”. Radu Pietreanu și-a luat chitara și a cântat prin țară, urmând să ia la pas capitalele europene. Actorul plănuia ca la finalul acestui turneu să mai susțină câteva spectacole prin România.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×