Radu Mazăre, fotografiat la un festival de muzică! Cum arată acum fostul primar al Constanței

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/12/2018, 14:12
Radu Mazăre, fotografiat la un festival de muzică! Cum arată acum fostul primar al Constanței GALERIE FOTO
Radu Mazăre, apariție surprinzătoare la un festival de muzică!

Primarul Constanței a fost fotografiat într-un stil inedit, în cadrul unui festival de muzică. Radu Mazăre purta pe cap un coif asemănător indienilor, plin de pene alb-negru, niște ochelari moderni cu lentila tip oglindă și o haină tot cu pene care se închidea cu un lanț deosebit.

Radu Mazăre este mereu o apariție care ia toate privirile, prin stilul său excentric și plin de surprize. În comentariile fotografiei din mediul online, primarul Constanței are „fani”care îi dezvăluie povestea. Ce spun aceștia despre situația în care se află acum?

Radu Mazăre, cercetat penal, dar cu chef de petrecere!

Radu Mazăre a obținut azilul politic în Madagascar. Statul meu în acest moment este cel de persoană care cere azil în această ţară, deoarece nu am şansa unui proces corect în România. În România, justiția este controlată de SRI, a fost mesajul care însoțea poza cu oamenii locali.

Radu Mazăre, fotografie dovadă pentru autoritățile din România.
Radu Mazăre, fotografie dovadă pentru autoritățile din România.

 Cu toate acestea, deși a adus dovezi în care arăta că este printre băștinași, toată lumea știe că primarul nu se află în Madagascar.

Radu Mazăre, surprins la un festival de muzică, în timpul azilului politic
Radu Mazăre, surprins la un festival de muzică, în timpul azilului politic

Radu Mazăre și problemele cu legea!

Bărbatul este dat în urmărire internațională de către autoritățile din România. Acesta a și vorbit cu jurnalițtii de la Euronews. Numele acestuia se află într-un dosar de luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese. Din păcate pentru Radu Mazăre, condamnarea sa este de 6 ani și jumătate de închisoare cu executare.  Prejudiciul se ridică la peste 2,98 de milioane de euro, stimează procurorii de la Direcția Națională Aticorupție.

“M-am întâlnit cu primarul de acolo, care este primar al unei comune de 5.000 de locuitori. Acolo sunt un mare investitor, chiar dacă fac şapte bungalow-uri şi un restaurant, cu şeful de trib, le-am dus cadouri, am făcut o ceremonie cu un vraci. De ce râdeţi, aici când începem construcţia unui ansamblu nu se sfinţeşte? Iar în Africa sunt şi creştini, dar au şi tradiţia veche şi cred că dacă nu e oficiată această sfinţire şi în tradiţia veche, să vorbească cu strămoşii care sunt adevăraţii deţinători ai pământurilor de acolo, nu merge bine şi atunci am avut o ceremonie şi cu un vrăjitor”, declarat Radu Mazăre în anul 2011.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×