Radu de la trupa Bosquito, transformat de trecerea anilor. Artistul și-a lăsat, însă, părul lung – GALERIE FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/10/2019, 14:31
Radu de la trupa Bosquito, transformat de trecerea anilor. Artistul și-a lăsat, însă, părul lung – GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Radu de la Bosquito, unul din cei mai râvniți bărbați din România. Sursa foto: wowbiz.ro

În anii 2000, Radu de la trupa Bosquito era bărbatul după care râvneau toate femeile. Cântărețul pe care tinerii îl mai ascultă și în zilele noastre la petreceri este complet schimbat. Totuși, nu a renunțat la pletele care l-au făcut celebru. Pe contul său de Instagram, Radu postează des fotografii și chiar și acum se ocupă cu muzica, însă nu se mai bucură de popularitatea de altădată.

Radu de la Bosquito și succesul trupei sale

Radu este în continuare solistul trupei Bosquito și este chemat la evenimente în diferite locuri din România. Artistul fusese plecat o perioadă în Statele Unite, unde a vrut să ia viața de la zero. Nu i-a priit foarte mult aerul american, așa că s-a decis să revină în țara lui. Cu toate că trupa Bosquito nu a mai scos ceva nou de ceva vreme, numai în anul 2018 a avut peste 100 de spectacole, semn că românii gustă în continuare șlagărele românești vechi.

„Când am debutat eu nu erau foarte multe exemple de succes prin industria muzicală de la noi. Era ideea aceea că dacă vrei să faci muzică, mai bine să fie un hobby pe lângă o facultate serioasă. Lumea nu credea că poţi să trăieşti din artă, să ai un trai de viaţă decent. Când m-am apucat eu să studiez muzica prin ‘92, erau formaţiile mari Holograf, Iris, Compact şi toată lumea avea impresia că s-a umplut găleata şi că nu mai poate să vină nimeni pe piaţa muzicală”, a declarat Radu Almășan pentru unsitedemuzică.ro.

radu bosquito
Radu Almășan, în prezent. Sursa foto: Instagram

Amintiri de pe vremea Atomic

Radu își amintește și primul său contact cu succesul, când a văzut videoclipul la una din melodiile trupei pe defunctul canal de muzică Atomic: „Eram la baie şi m-au chemat să vin să mă uit la TV, era videoclipul nostru „Pas cu pas”, pe canalul Atomic. A fost puţin straniu, pentru că deşi îl văzusem înainte cu băieţii, în privat, ştiam că în acel moment ne poate vedea o ţară întreagă. Atunci era epoca pre-YouTube, când ascultătorii de muzică se uitau mai mult la televizor pentru a descoperi noutăţile”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×