Radu Banciu revine în forță, după ce și-a anunțat retragerea! Când începe Lumea lui Banciu, la B1 TV

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/08/2019, 13:34
Radu Banciu revine în forță, după ce și-a anunțat retragerea! Când începe Lumea lui Banciu, la B1 TV GALERIE FOTO
Radu Banciu revine în forță la B1 TV

Radu Banciu revine în forță, după ce și-a anunțat retragerea, în urmă cu câteva luni! Realizatorul de televiziune a fost dezamăgit de acțiunile Consiliului Național al Audiovizualului și declara că nu vrea să mai facă emisiunea care l-a consacrat.

Radu Banciu revine în forță la B1 TV

„Câtă ură să aduni în tine? Suntem într-un film de proastă calitate, aşa cum am spus-o, nu putem să luptăm împotriva nedreptăţii. Eu nu mă pot bate cu asta şi tocmai de asta am spus. Mă duc în altă parte. Nici nu pot să trag televiziunea asta după mine în mocirla acestor dispute, că ăia sunt frustraţi că mă văd pe mine singurul realizator, singurul om corect căruia îi pasă, singurul om care se implică în România“, declara Radu Banciu.

„Eu nu sunt Dan Diaconescu să trag postul ăsta după mine. El a fost condamnat de Justiţia din ţara lui, eu sunt un om corect, cinstit, mai corect decât fiecare membru CNA în parte, atât că ei sunt răzbunători, au pierdut toate bătăliile şi acum nu mai ştiu cum să îi împace pe cei care care i-au «pompat» pe nedrept, şi atunci mă plesnesc pe mine. Dar încă o dată, în niciun caz în care m-aţi condamnat nu aţi avut dreptate. Iar asta cu limbajul nu este la latitudinea unor împăiaţi, care să stabilească dacă eu am folosit un limbaj corect sau nu“, mai spunea Banciu.

Radu Banciu revine în forță la B1 TV
Radu Banciu revine în forță la B1 TV

Radu Banciu nu renunță la ”războiul pentru adevăr”

Se pare că Radu Banciu a revenit la gânduri mai bune și nu este dispus să renunțe la luptă. Jurnalistul a făcut marele anunța pe o rețea de socializare. ”Razboiul pentru adevar continua! Revenim in forta luni, 19 august., tot la b1 tv, tot de la 23.00. Cu morti si cu vii”, a scris Banciu.

Anunțul lui Banciu a fost bine primit de fanii săi, care au salutat decizia! ”In sfârșit o veste buna! Felicitări pentru curajul dumneavoastră! Aveți toată susținerea!”, ”Ne bucurăm! Mult succes! Avem nevoie de adevăr!”, ”Multumesc! Felicitari pt decizia luata! Mult succes!”, ”Multumesc! Felicitari pt decizia luata! Mult succes!”, ”Wow,ce surpriza plăcută! Vă așteptăm cu tot dragul să reveniți în casele noastre. Bun venit, MAESTRE!”.

”Asa daaaaa! Mai traim si noi! Insetati de adevar, multumim!”, ”Ma bucur nespus de mult ! In fiecare seara simteam lipsa emisiunii pe care am urmarit-o cu interes ani la rand.Te astept cu nerabdare Radule”, ”Mulțumesc ! Am motiv sa achit facturile la cablu”, ”Am știut că vei reveni, avem nevoie să ne fii alături, acum, mai mult ca oricând!”, ”Hrana mea spirituala! Geografie, enciclopedie, sarcasm, umor, adevar informații _ tataie!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×