Lovitură grea pentru Radu Banciu! Proces în instanţă, pierdut DEFINITIV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/04/2015, 16:05
Lovitură grea pentru Radu Banciu! Proces în instanţă, pierdut DEFINITIV

Radu Banciu şi B1 TV au pierdut definitiv un proces cu Antena 1 şi Antena 3. „Pârâţii” trebuie să plătească în solidar despăgubiri de 50 de lei, iar Banciu să prezinte scuze publice la emisiunea sa.

Motivul? Banciu a prezentat într-o ediţie din februarie 2012 o informaţie preluată de pe Facebook, potrivit căreia reporteri ai trustului Intact au cerut angajaţilor Carrefour să golească rafturile în care se aflau legume pentru a le filma fără produse creându-se astfel imaginea neadevărată a lipsei de produse alimentare, scrie paginademedia.ro.

„Ăştia de la Antenă i-au pus pe lucrători să golească lăzile de cartofi, au filmat lăzile goale, imediat după au fost umplute la loc cu cartofii. Vreo 20 de minute, spune Andrei Constantinescu (jurnalist sportiv, cel care a postat imaginea pe Facebook – n.r.), am văzut reportajul despre criză la Antena 3 la ştiri. Este o situaţie abjectă. O greşeală de tip comunist, la un om de talia lui Felix Voiculescu este logic să gândeşti aşa”, a spus atunci Banciu.

„Îndobitocirea asta a populaţiei este uluitoare. Şi-au crescut audienţele pe glume din astea sinistre, iar oamenii le cred”, a încheiat atunci Radu Banciu.

După acest moment, Antenele au decis să acţioneze în judecată pe Radu Banciu şi postul B1 TV. Judecătoria Sectorului 1 a decis în favoarea Antenei Group în iunie 2014, însă decizia a fost atacată cu recurs. Tribunalul Bucureşti a decis recent să respingă recursul lui Banciu şi B1 TV şi să menţină decizia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×