Radu Banciu a fost amendat de polițiști: „Nici în Turkmenistan nu se întâmplă așa ceva” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 11:13
Radu Banciu a fost amendat de polițiști: „Nici în Turkmenistan nu se întâmplă așa ceva” – Video
Radu Banciu a fost amendat de poliție în timp ce se întorcea de la muncă. Sursa foto: captură B1 TV

Radu Banciu este foc și pară pe polițiști. Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV a dezvăluit aseară că a fost amendat în timp ce se întorcea de la serviciu.

Radu Banciu, ”jumilit” de poliție în timp ce se întorcea acasă de la sediul B1 TV

Extrem de revoltat, a spus că măsurile pe care le-au luat autoritățile și lejeritatea cu care se aplică amenzile sunt străine chiar și statelor dictatoriale. În stilul caracteristic, Banciu a zis că n-a pomenit astfel de practici nici în Turkmenistan.

Vedeta B1 TV s-a adresat polițiștilor în direct într-un mod care i-ar putea aduce noi sancțiuni pe viitor, asta dacă nu devine mai cumpătat. Acesta a spus că nu e de acord cu practicile care se aplică în această perioadă și, sătul să mai tacă, s-a desfășurat în direct aproape toată emisiunea.

Mai mult, jurnalistul a spus că formularul pentru amendă nu s-a completat în prezența sa, explicând și motivul pentru care în cazul lui s-a procedat complet diferit.

„Procesul verbal a fost completat în lipsă, din motive de securitate sanitară”, scrie în formularul de amendă. „Mi-a dat de m-a jumulit”, a completat prezentatorul emisiunii de noapte de la B1.

„Trebuia să ne-o spună: vă omorâm noi, nenorociților”

„Trebuia să ne-o spună de la început: aţi mierlit-o! Dacă nu muriţi de COVID, vă omorâm noi, băi, nenorociţilor (…) Nici în Turkmenistan nu se întâmplă aşa ceva, să te amendeze când te întorci de la serviciu”, a adăugat Banciu.

Nu este singura personalitate publică amendată de autorități. Polițiștii se pare că nu iartă pe nimeni, iar pe lista celor sancționați, ”arși” la buzunar se numără politicieni și cântăreți deopotrivă.

În perioada de carantină națională au mai primit amenzi frumușele, printre alții, și cântăreții Pepe și Jador. Sancționat a fost și primarul sectorului 3 din București, Robert Negoiță, care se plimba nestingherit cu iubita în parcul IOR susținând că a făcut-o în interes de serviciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×