Pugilista Nicola Rattray a fost găsită moartă în propriul apartament: „Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 14:24
Pugilista Nicola Rattray a fost găsită moartă în propriul apartament: „Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani”
Pugilista Nicola Rattray a murit la doar 18 ani. Sursa foto: dailymail

Tragedie fără margini în boxul din Anglia, după ce Nicola Rattray, o sportivă de doar 18 ani a fost găsită fără suflare în locuința sa din Inverness. Tânăra pugilistă devenise mama unei fetițe, Breigha, în luna martie a anului trecut și reluase antrenamentele, așteptând cu nerăbdare să revină în ring. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și urmează ca în scurt timp să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

Fosta antrenoare s-a declarat șocată de moartea tinerei pugiliste

Înmărmuriți de durere, membrii familiei au făcut cumplitul anunț, printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare. La rândul său, Laurie Redfearn, fosta antrenoare, s-a declarat șocată de dispariția fulgerătoare a uneia dintre marile speranțe ale boxului britanic, în condițiile în care nimic nu anunța un astfel de deznodământ.

Am văzut-o la sparring şi la antrenamente şi arăta mai bine ca niciodată! Părea fericită. Nu mi-a venit să cred când am aflat. Este teribil. Toţi suntem îndureraţi. Avea doar 18 ani, era o fată minunată”, a declarat aceasta.

Prietenii au deschis o pagină de donații pentru fetița tinerei pugiliste

Prietenii tinerei pugiliste au deschis o pagină specială unde lumea poate face donații pentru a ajuta la creșterea micuței rămase fără mamă la doar un an de la venirea sa pe lume. De altfel, numeroase persoane au fost sensibilizate de această cauză, oferind deja sume impresionate de bani pentru Breigha.

Viaţa tuturor a fost dată peste cap de dispariţia neaşteptată a lui Nicole Rattray. Toţi cei care au cunoscut-o pe Nicola ştiu ce fată minunată a fost şi va rămâne. A fost extrem de talentată, a fost pasionată de box dar, cel mai important, a dorit să fie cea mai bună mămică pentru fetiţa ei. Este o perioadă grea pentru toată lumea, mai ales acum când se apropie Crăciunul. Noi toţi dorim ca Breigha să crească ştiind cât de mult a iubit-o mama ei, este mesajul transmis de cei dragi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×