Una din cele mai frumoase cântărețe din Coreea de Sud a fost găsită moartă la doar 25 de ani

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/10/2019, 15:53
Una din cele mai frumoase cântărețe din Coreea de Sud a fost găsită moartă la doar 25 de ani
Una din cele mai de succes cântărețe din Coreea de Sud, Sulli, a murit la vârsta de 25 de ani. Sursa foto: Evening Standard

Una din cele mai frumoase cântărețe din Coreea de Sud a fost găsită moartă la vârsta de 25 de ani. Decesul lui Sulli a șocat publicul tânăr, în special pe ascultătorii genului K-Pop, muzică pe care muziciana o cânta.

Sulli a murit la vârsta de 25 de ani

Sulli a fost găsită fără suflare în locuința din Sujeong-gu, la doar câțiva kilometri sud de capitala Seoul. Sulli a fost una din cele mai apreciate cântărețe, fotomodele și actrițe din țara asiatică. Tânăra de 25 de ani a fost găsită fără viață din întâmplare, asta după ce impresarul ei a sunat-o de mai multe ori pe telefonul mobil și fata nu a răspuns.

Nu se cunosc deocamdată cauzele decesului artistei K-pop, cea care a făcut parte din trupa Fx. Presa coreeană nu exclude posibilitatea ca fata să se fi sinucis ori să fi avut probleme de sănătate despre care nu a vorbit niciodată în presă. Cel mai probabil, conform ziarelor locale, fata ar fi făcut infarct.

cântărețe coreea de sud
Fata a fost găsită decedată în locuința ei, după ce nu mai răspundea la telefon. Sursa foto: BBC

A fost una din cele mai de succes cântărețe din Coreea de Sud, recunoscută pentru războiul  dus cu bullying-ul

Artista a fost cunoscută și datorită participării în anumite show-uri de divertisment de la televiziunile coreene, unul dintre acestea fiind cel intitulat „Noaptea comentariilor pline de ură”. În respectivul late-night, Sulli și ceilalți invitați din platou duceau o campanie dură împotriva haterilor, vorbind despre cele mai flagrante exemple de discursuri pline de ură din spațiul public, în special din rețelele de socializare, scrie cosmo.ph.

Sulli a fost extrem de iubită de adolescenții din Coreea tocmai pentru că era una din cele mai fervente luptătoare împotriva unui fenomen tot mai acutizat la nivel mondial, și anume cyberbullying-ul, unul care afectează, din nefericire, tot mai mulți tineri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×