Un pugilist a murit la un antrenament, în urma unei lovituri banale primită în timpul unui „sparring”. Scăpase de două ori de cancer

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 19:04
Un pugilist a murit la un antrenament, în urma unei lovituri banale primită în timpul unui „sparring”. Scăpase de două ori de cancer
Pugilistul Dwight Ritchie a murit după un „sparring” *foto: news.com.au

Un pugilist de 27 de ani, australianul Dwight Ritchie, a murit în timpul unui antrenament, după ce a primit o lovitură banală. Ritchie a murit în timp ce se afla în ring în cadrul unui „sparring” cu Mihael Zerafa, cel care se pregătește pentru un meci extrem de important, revanșa în fața legendarului australian Jeff Horn. Australianul se întorcea în colțul lui în timp ce a mai încasat un pumn și a cazut ca secerat.

Pugilistul Dwight Ritchie a murit după ce a încasat un pumn în timpul unui „sparring”

Dwight Ritchie a murit pe loc, în ciuda faptului că intervenția medicilor a fost una promptă. Cu toate acestea, pugilistul australian nu a mai putut fi salvat. Anunțul privind decesul celui poreclit „The Fighting Cowboy” („Cowboy-ul luptător”) a fost făcut de către managerul său.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Cu mare tristețe și încă în stare de șoc vă aducem la cunoștință că Dwight Ritchie a murit chiar în timp ce făcea ceea ce iubea mai mult. Dwight va fi mereu amintit de către comunitatea baschetbalistică drept unul dintre marile talente din Australia, al cărui stil de luptă arăta exact felul în care a trăit”, a spus managerul Jake Ellis, potrivit celor de la Mirror.

Dwight Ritchie supraviețuise de două ori de cancer

Dwight Ritchie a fost bolnav de cancer de două ori când era copil. O dată când avea șase luni și a doua oară când avea un an și jumătate. De atunci, Ritchie nu a mai avut probleme cu necruțătoarea boală, a avut o carieră foarte bună în box și avea și o familie frumoasă, cu trei fetițe.

În ceea ce privește cariera sa din ring, Ritchie a avut 21 de dueluri la profesioniști, învingând în 19 dintre aceste lupte, dintre care de două ori prin KO. Ultimul său adversar, supercampionul australian Tim Tszyu, a postat și el pe facebook un mesaj de condoleanțe la adresa familiei lui „Fighting Cowboy”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×