Rona Hartner, revenire de senzație în România! Artista a reușit să învingă cancerul

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 19:47
Rona Hartner, revenire de senzație în România! Artista a reușit să învingă cancerul GALERIE FOTO
Rona Hartner a participat alături de mai multe vedete la un eveniment monden. Sursa foto - facebook

Rona Hartner a avut o revenire de senzație în România! După ce în urmă cu o lună de zile, actirța s-a căsătorit cu DJ-ul francez-sicilian Herve Camilleri (44 de ani), aceasta a mai primit o veste mare. Doctorii spun că artista a reuşit să învingă cancerul. În urmă cu doar câteva zile, Rona Hartner s-a întors în țară. Aceasta a participat deja la câteva evenimente mondene și se pregătește să lanseze o carte.

Rona Hartner, revenire de senzație în România!

Toată lumea a rămas impresionată de tonusul excelent pe care actrița l-a afișat. Rona Hartner a venit în România special pentru deschiderea magazinului de vestimentație al creatoarei de modă Antonia Nae, care la doar 27 de ani are un palmares impresionant. Aceasta a fost deja premiată în cadrul London Fashion Week, are un masterclass cu Victoria Beckham, iar Ducesa de Cambridge, Oprah Winfrey și Rihanna au purtat ținute sale.

Mai mult de atât, la eveniment, Rona Hartner a venit îmbrăcată într-o creație unicat, concepută special pentru ea de Antonia Nae. La lansare au fost numeroase vedete. Simona Patruleasa, Dana Savuică, Marina Almășan, Diana Munteanu, Ozana Barabancea și Maria Cârneci au fost doar câteva dintre numele importante ale show bizz-ului românesc și care au răspuns prezent acestui eveniment.

Artista a reușit să învingă cancerul

Rona Hartner a transmis tuturor că a scris o carte în limba franceză, pe care o va lansa la Teatrul Elisabeta din București, alături de un album muzical.„Vă aștept la lansare, am scris o carte despre credința mea în Dumnezeu. Încercările prin care am trecut m-au făcut să simt prezența lui… Și vreau să fac, la Teatrul Elisabeta, de la ora 19.00, o conferință despre cancer.

Vreau ca întâlnirea de acolo să fie interactivă, ca oamenii să mă întrebe, iar eu să le răspund. Lansez discul cu Herve și voi susține și un concert. Iar cartea e în franceză până iese ediția în limba română…”, a spus Rona Hartner pentru Click.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×