Pronoza meteo vineri, 18 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: precipitații mixte

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
17/01/2019, 14:49
Pronoza meteo vineri, 18 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj: precipitații mixte
Iată prognoza meteo pentru azi, 17 ianuarie

Prognoza meteo pentru azi, 17 ianuarie, conform specialiștilor, este închisă, în special în partea de centrul și norsul țării, unde va și ninge pe arii extinse. Se vor semnala local, în Banat și Crișana, precipitații mixte. De asemenea, meteorologii anunță că va exista riscul depunerii de polei. „vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în a doua jumătate a lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în dealurile subcarpatice din sud și est.

Cerul va prezenta înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor predominant sub formă de ninsoare, în Maramureș, Transilvania și Moldova, mai ales ploi și lapoviță în Banat, Crișana și nord-vestul Olteniei, iar la munte va ninge.

Prognoza meteo vineri, 18 ianuarie: ninge în Constanța

Prognoza meteo pentru 18 ianuarie! Ce spun meteorologii?
Prognoza meteo pentru 18 ianuarie! Ce spun meteorologii?

“Te poţi aştepta ca odată cu încălzirea globală în următoarele decenii iarna să nu mai fie cea pe care o cunoşteam noi şi să fie practic o succesiune de episoade calde şi reci, per total poţi să ai o iarnă caldă în medie, dar cu episoade limitate în timp foarte severe, şi lucrurile se pot aşeza cu totul altfel decât eram obişnuiţi. E o caracteristică a schimbării climei din păcate”, a declarat meteorologul de serviciu.

Vremea în București

Vreme București
Vreme București

În București, maxima va atinge 4 grade Celsius, iar cerul va fi cu nori și soare. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea aduce minima de -3 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-vest cu 9 km/j și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Constanța

Meteo Constanța
Meteo Constanța

În Constanța se arată o vreme însorită, maxima va fi de 9 grade Celsius. Vânturi vin dinspre sud-sud-vest cu 11 km/h și cu rafale de 18 km/h. Noaptea arată doar 1 grad Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 13 km/h și cu rafale de 22 km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași
Vreme Iași

În Iași vremea va fi cu nori și soare, iar maxima va fi de 5 grade Celsius. Vânturi vin din partea de sud cu 11 km/h și cu rafale de 15 km/h. Noaptea aduce doar -3 grade Celsius și câteva averse de ninsoare. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Brașov

Meteo Iași
Meteo Iași

În Brașov vor fi maxim 6 grade Celsius și o vreme cu nori și soare. Vânturi vin din partea de sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Noaptea aduce minima de -4 grade Celsius, dar și câteva averse de ninsoare. Vânturi vin din partea de vest cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca
Vreme Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca vor fi nori și soare, alături de maxima de 5 grade Celsius. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 6 km/h și cu 9 km/h. Noaptea vine cu -6 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin din partea de vest-nord-vest cu 1 1m/h și cu rafale de 17 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×