Proiect de retragere a titlului de cetățean de onoare lui Liviu Dragnea! Decizia de ultima oră!

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 10:07
Proiect de retragere a titlului de cetățean de onoare lui Liviu Dragnea! Decizia de ultima oră! GALERIE FOTO
Livu Dragnea rămâne cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele

Liviu Dragnea rămâne ”cetățean de onoare” al orașului Turnu Măgurele, județul Teleorman! Așadar, Teleormanul lui Liviu Dragnea nu se dezice de fostul lider al PSD, aflat la greu, în Penitenciarul Rahova, deși a fost foarte aproape s-o facă!

Livu Dragnea rămâne cetățean de onoare al orașului teleormănean Turnu Măgurele

Un proiect de retragere a titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea a fost respins, miercuri, de consilierii locali din Turnu Măgurele, județul Teleorman. Titlul i-a fost acordat fostului lider PSD în urmă cu 10 ani, potrivit MEDIAFAX.

Consilierii locali din Turnu Măgurele au dezbătut, miercuri, o inițiativă a consilierilor opoziției, prin care aceștia au solicitat retragerea titlului de cetățean de onoare acordat lui Liviu Dragnea, motivând că nu este firesc și moral ca o persoană deținută să fie considerată „un reper de verticalitate de către comunitate”.

Livu Dragnea rămâne cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele
Livu Dragnea rămâne cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele. Sursa foto: adevarul.ro

Consilierii din opoziție au dorit retragerea titlului de cetățean de onoare lui Liviu Dragnea

Proiectul a fost respins de consilierii locali, astfel că Liviu Dragnea și-a păstrat titlul onorific în orașul în care a început ascensiunea lui politică, dar și economică.

Liviu Dragnea a devenit cetățean de onoare al orașului Turnu Măgurele cu mai bine de 10 ani în urmă, în mandatul primarului Nicolae Mohanu. Cereri pentru retragerea acestui titlu au mai apărut de-a lungul vremii, după fiecare condamnare a fostului lider PSD, dar toate au fost respinse.

Liviu Dragnea se află în închisoare, după ce a fost condamnat la 3 ani și jumătate de detenție în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Liviu Dragnea a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu.

Liviu Dragnea a mai fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul ”Referendumul”. Fostul lider al PSD a început munca în detenție, la garajul Penitenciarului Rahova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×